pondělí 30. prosince 2019

Travin floria

Travin floria

Kupte hnojivo TRAVIN u největšího distributora v České republice. Vše skladem, nejnižší ceny. Osobní odběr v Praze.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. TRAVIN hnojivo na trávníky s účinkem proti plevelům představuje moderní způsob hnojení trávníků současně s likvidací plevelů. Hnojí trávnik a zároveň potláča rast burín v trávniku. Neúčinkuje proti pýru a 1-klíčnym burinám. Travin ničí plevele, přihnojuje, zamezuje růstu mechu.


DPH: ( 27Kč ). Trávníkové hnojivo Travin Floria kg: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Počet: ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks, ks . Přípravek se jednoduše aplikuje přímo do trávníku, kde. Hnojivo na trávníky s účinkem proti plevelům představuje moderní způsob likvidace plevelů. Travin Floria 20kg Travin je granulovaný přípravek s dvousložkovou herbicidní látkou, která výborně hubí smetánku, sedmikrásku, svízel, heřmánek, lopuchy, . Granulovaný přípravek pro výživu a udržování trávníků bez plevele.


FLORIA Travin kg. Všetky informácie o produkte Substrát a hnojivo Travin Floria 800g, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Travin Floria 800g. Click here to open zoom in to image. Hnojivo pro okrasné trávníky s obsahem dvou účinných herbicidů pro udržení trávníků v bezplevelném stavu.


Floria Travin Lawn Fertilizer Effect Against Weeds 800g. Travin Floria 8kg Travin je granulovaný přípravek s dvousložkovou herbicidní látkou, která výborně hubí smetánku, sedmikrásku, svízel, heřmánek, lopuchy, . Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Floria travin kg najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší.


Travin floria

Reference: Podmínka: Nový produkt. Varování: poslední kusy na skladě! Datum dostupnosti: Informujte mě . Charakteristika a pestovanie. Obsahuje dva druhy herbicidu, . Jednoduchá aplikace přímo do trávníku, nerozpouští se ve .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky