pátek 20. prosince 2019

Samosběr třešní praha a okolí

Samosběr třešní v obci Bohuňovice I, který probíhá každý rok v červnu. Firma Jaroslav Havrda nabízí samosběr a prodej třešní. Cena za jeden kilogram . Další info na jahody. Zemědělské družstvo Bašnice.


Družstvo se specializuje na pěstování a prodej jablek, třešní a máku. Vraňany 23 km od Kralup nad Vltavou. Cesta je značena od sjezdu z dálnice Dexit . Letošní úroda třešní přímo vybízí k ochutnání.


Chcete si natrhat třešně a strávit čas s lidmi z okolí ? První pražské jahody jsou v prodeji, na samosběr je zatím třeba popojet. Máte chuť na třešně , ale nechce se vám je kupovat? Praha holuby zneškodňuje. V Praze máte unikátní možnost si je natrhat přímo ze stromů.


Zajít můžete například na . Víte o volně přístupném ovocném stromu ve vašem okoli ? Přidejte ho do naší mapy. Zasadili jste strom na veřejném prostranství? Nejpopulárnější sady napříč republikou. Natrhejte si v Praze třešně nebo ořechy. V metropoli a jejím okolí lidé zakreslili už více než 1míst, kde mohou Pražané zdarma sbírat . Ve vyhrazených termínech možnost samosběru jaho třešní , švestek, jablek atd.


Krecht se vytvořil tak že na urovnanou zeminu se brambory uložily do tvaru prizma, na povrchu. Pěstujeme a třídíme ovoce: jablka, hrušky, višně, meruňky, třešně. Na naší farmě pěstujeme třešně české odrůdy Kordia. Tato odrůda byla objevena jako nahodilý semenáč v třešňovém sadu v obci Těchlovice u Hradce Králové.


Třešňových pražských sadů je celkem 3 . Máme tip, kde si je můžete. Všechny regiony nasregion. Dáme vám pár ověřených tipů, kam po Praze a okolí na sběr. Samosběry se netýkají jen jahod ale třeba třešní , višní, meruněk a dalších .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky