pondělí 23. prosince 2019

Stavoblock ceník

Stavoblock ceník

Ostravská zoologická zahrada chová celkem druhů želv. Mauremys reevesii) – ohrožená (Endangered). A jednotvárná složka potravy opravdu není vhodné, zvláště v době vývoje! Zde uvádím příklad vhodného krmiva pro mláďata vodních želv : - kuřecí maso, vnitřnosti . Všechny druhy želv vyžadují ke svému spokojenému životu určité potřeby (správná potrava , osvětlení, vhodné bydlení, atd). Použité foto: Sviták Zbyněk.


Geoemydidae Podčeleď Batagurinae Výskyt Čína, Japonsko. Stigmochelys pardalis) - vlastní odchov. Klapavky Kinosternon cruentatum. Hlavní potravou této želvy jsou rostliny, ale taky hmyz a dokonce i drobné kůstky.


Chinemys reevesii - želvá trojkýlná. Chová se v paludáriu, kde je větší plocha vody a menší souš. Potrava se podává do vody, nikoli . Většině želv tato potrava chutná a zejména v mládí ji konzumují se značnou. Když se jedná o potravu nebo vlastní bezpečí, je želva nádherná poměrně útočný . Hobby › Pro chovatele hobby.


Dříve, než se člověk rozhodne pro chov želvy , měl by si uvědomit několik důležitých věcí,“ říká chovatel Tomáš Protiva, „kupříkladu to, že želva. Chov s jinými klidnými druhy vodních želv je možný. Nenapadá ani zvířata vlastního druhu ani želvy jiných druhů.


S tím jak želvy dospívají, začínají vyhledávat víc rostlinné potravy. Některé měkké části těla jsou zapísněné a želvy odmítají potravu. Jsou to velmi aktivní želvy , které rády vylézají na břeh. Trojkýlná , nebo Želva Čínská (teda to je jmen).


Na želvu jsou nevídaně . Denir mockrát děkuji za odpověd moje želva zatím jí a co když přestane jíst co mám dělat. Tím myslím, že dostává dostatek potravy -ale ne každý den. Aktivní je především ve dne, stále střídá hledání potravy se sluněním, které jí. Emydura subglobosa vodní želva zajímavého vzhledu , není náročná na chov.


Zdravím všechny akvaristy ;-) Rád bych zde posbíral všechny možné informace ( zkušenosti) o chovu těchto želv. Koupili jsme dvě želvičky . Kniha seznamuje se zařazením želv v biologickém systému, s popisem těla, s chovem a ošetřováním, odchovem, nemocemi, léčením a popisem jednotlivých . POTRAVA SE JÍ DOSTALA DO OKA, rychlým hltáním potravy , zejména té měkčí, si může želva sama . Dospělé želvy chinemys reevesei. Menší nároky na prostor. Velmi levně také nabízím .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky