úterý 10. prosince 2019

Samosběr jahod kupařovice

V CENĚ: vak 80l, lepení, houba, zár. MIVARDI Člun M-Boat 3AWB VÝPRODEJ. Je ideální pro rybáře, k moři nebo na velmi mírnou řeku.


Nabízíme nafukovací čluny nejen pro rodinné využití. Také rybáři si vyberou v naší nabídce několika značek a modelů, vhodný nafukovací člun. DoporučujemePodle názvu A-Z.

Vypsat jen produkty skladem. Užijte si léto na palubě našich člunů a kajaků. Jaká přednosti má nafukovací loď? Hevealon unesete v jedné ruce!


Tato kategorie je velmi oblíbena u našich nejmenších zákazníků, ale také u mládeže či dospělých, kteří si chtějí užít vodní radovánky na. V této kategorii nabízíme motorové i bezmotorové nafukovací čluny vyrobené z kvalitních a odolných materiálů. Využijí je jak rekreační vodáci při . Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů nafukovací čluny. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším .

Fox vyslyšel žádosti rybářů z celé Evropy, abychom vyrobili člun s bivakem, který bude schopný splni. Motorové čluny, nafukovací čluny , RIBs, lodní motory. Motorový člun RUBY je 3-místná verze nafukovací kanoe pro rekreační pobřežní plavbu nebo plavbu po jezerech a tocích s klidnou hladinou. Rybářské nafukovací čluny STARBAITS FREEWAY jsou vyrobené z vysoce kvalitního vícevrstvého.


Hledáte rybářský člun, který vás nezklame? Odolné materiály jsou zárukou dlouhé . Dětský nafukovací člun Bestway červený. Sport Čluny, vodní sport Čluny . Poslední ks za tuto zvýhodněnou cenu! Jedná se o nové, nepoužité zboží.


Motorový nafukovací člun PACIFIC MARINE 2pevná podlaha. Nafukovací raft Xpro dvě osoby. Nosnost člunu kg . Prodejní cena se slevou.


Nová technologie SUPER-TOUGH konstrukce z vysokomolekulárního. Tříkomorový nafukovací člun je určen pro dítko od let. Má vyztužené pevné dno, po vnějším obvodu záchytné lano. Na bocích má připraveny úchyty pro vesla, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky