středa 18. prosince 2019

Rotavator bazos

Nabídka - prodám rotavátor. Rotavátory na predaj a kúpu online. Foto není k dispozici. Kultivátory a rotavátory. Inzerát již není platný. Naše společnost se stala.


Průmyslová zóna Bobrky . Pohonná jednotka Panter FD-2H. HP, litinová vložka válce, olejové čerpadlo a filtr, plynule . Models include 600B-305S, E, E4 . Mám na zahradě ovocné a okrasné stromy a tudíž nemohu povolat traktor aby mi zahradu zryl a zvláčel. Pro svoji dostatečně robusní konstrukci jsou oblíbené nejen u . Rotační kultivátor Dabaki HTL. Vyskúšajte: – hľadať len rotavátor.


Prohlédněte si aktuální inzeráty kultivator. Prodám rotavátor na ND. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží?


Jednou použitý, jako . Zapojení na tříbodový závěs traktoru. V ceně rotavátoru je kardan. OCTAVIA SUPER 2- PŘEVODOVKY náhon na hydrauliku možno přopojit rotavátor kultivátor pluh apod Komplektní . Příslušenství-kultivátor, rotavátor ,brány,závaží,1apluh na sázení . Pouze došlo k otevření původního balení, má náhradní obal či bylo zboží vráceno jinými . Skladem Novinka Akce Doprava . Rotacni sekacka,pluh obracak,pluh na brambory,vyoravac brambor,brany, rotavator ,cerpadlo na vodu, . Kubota GB 1s rotavátorem. TRAKTOROVÝ ROTAVÁTOR. CENU DOHODOU PŘI OSOBNÍM JEDNÁNÍ.


KM ACME OHC, za motokultivator ali kosilnico gorenje muta ali bcs.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky