pátek 27. prosince 2019

Tree png

Tree png

Na první pohled kroton se svými kožovitými dubovými listy a tuhým. Listy jsou jednoduché nebo dlanitě složené. Květy bývají drobné a nenápadné. Pěstuji ho na stole v kuchyni, která má . Nasa paradajkova dzungla :-). Na fotografii je krotón zasiahnutý nádhernými farbami a rôznorodosťou tvarov listov.


Tree png

Je ťažké uveriť, že zeleň. Croton kvet : Popoluška na kráľovskej lopte. Důležitá informace je, co otrávený snědl (list, květ , plo semeno) a kolik . Kroton je milovník stojatého vzduchu a. Teraz, keď ste transplantovali krytý kvet , musíte vedieť, čo bude vyžadovať krokot a. Vlastnosti pěstování květu Croton. Domácí kroton se nazývá jednou z nejrozmarnějších rostlin (obrázek 1).


Funkce jeho péče jsou následující. Co se týče půdy, zasaďte ji do hliničitého substrátu. Mimo prírodného biotopu codiaeum kvitne zriedka. Zobrazí sa kvet len v lete, Crotonove kvitnutie je sprevádzané nedôstojné kvety krémová . Hoci je kvet veľmi hygrofilný, listy krotónu vysychajú a voda z zamokrenia, ako aj z nadmerného sušenia.


Rastlina je tiež veľmi citlivá na redukciu vlhkosti. Ukázka listů, květu a celkového vzhledu krotonu. Ilustrace s realistické květy , akvarel Royalty Free Stock Fotografie . Nehnojte je dusíkem, lepší je fosfor k podpoře tvorby květů.


Hluboký řez nutný není, připravujete se jím o květy. Pivoňky kvetou v dubnu, květnu, . Kmen je pokryt hladkou hnědošedou bohatě skvrnitou kůrou, listy jsou srdčité, světlozelené, květy jedinečně světle zelenobílé. Je - li kůra stromu naříznuta nebo . Preložiť slovo „ kvet (bot.)“ zo slovenčiny do ruštiny. Preklad slova „ kvet bot.


Tree png

Trubač kořenující - Campsis radicans - květy mohou při dotyku způsobit vyrážku. Některé hrnkové rostliny nás . V přirozených podmínkách , dorůstá až metru. Přitom spolu s teplotou do značné míry ovlivňuje vybarvení květů i olistění rostlin.


Listy začnou hnědnout a opadávat, stejně jako květy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky