pondělí 23. prosince 2019

Vatanai bazar

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Rodinný inzertní server a online bazar Mimibazar. VATANAI V super stavu, 2. PŮVODNÍ CENA 90- Kč SLEVA 15- Kč NOVÁ CENA . Dětský bazar - online inzerce věcí pro děti a maminky.


Kočárky, autosedačky, postýlky, dětské oblečení, hračky, židličky, těhotenská móda. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Dámské oblečení Dámské . Inzeráty babysatka vatanai. Bezplatná inzercia, babysatka vatanai predaj a inzercia.


Vatanai Igloolik modrý - Péče o kojence a batolata. Vyberte si z množstva ponúk. Prodám šátek na nošení dětí. Typ Tibet, barva modrá se vzorem (oficiálně se barva jmenovala Giaciar). Iba mamičky mamičkám.


Vytkávaný vzor je jemně strukturovaný a plastický, díky příměsi bambusu je šátek jemný a poddajný. Rok starý, málo používaný. Satek je pouze vyprany,nepouzity.


Byla zmíněna příměs, ale co to pro šátek znamená? Většina výrobců slyší na poptávku a tak se. Bazar dětských nosítek. Originální v Čechách vyrobený šátek. Setkaný z vysoce kvalitní 1 bavlněné příze . Nosítka - dalších nabídek.


Přidávala jsem nové věci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky