úterý 10. prosince 2019

Stuktv

Stuktv

VÝKYVNÁ VRATA - PRODEJ MONTÁŽ. Firma MODERNÍ GARÁŽE je výrobcem garáží z pozinkovaného nebo akrylového plechu. Garáže mají dvouspádovou střechu krytou plechovými střešními taškami (barva střechy dle výběru). Akce - garáže 3x- 9. Plechové garáže v AKCI . V garáži je zavedena elektřina, vrata jsou křídlová, plechová. Prodej formou dražby . Kompletní dodání celopozinkovaných garáží, montovaných garáží s omítkou a realizací základových desek pod garáže.


Stuktv

Rychlá a čistá montáž. Sázava) - Výroba a prodej plechových garáží, řadových plechových garáží a plechových skladů. Firma Stalconcept vyrábí plechové garáže , kotce pro psy, zahradní domky,.


STALCONCEPTU s klienty v neustálém kontaktu – od. Tyto konstrukce mají široké využití mimo jiné pro plechové garáže , skladovací zařízení, dílny, sklady a podobně. Konstrukce standardních garáží je vyrobena z. AKCE na plechové garáže , doprava a montáž zdarma.


Naše plechové garáže jsou nejen levné, ale díky montáži a dopravě zdarma i rychle dostupné. Netajíme se tím, že naše plechové garáže jsou z polska, naopak . Zabýváme se výrobou a prodejem plechových garáží, garážových. Vyrábíme a prodáváme plechové montované garáže , sklady, haly, garážová vrata a kotce pro psy, zahradní domky. Doprava a montáž je po celé ČR zdarma.


Nabízím k pronájmu nově postavenou plechovou garáž o velikosti mv. Vám zprostředkuje prodej samostatně vedené řadové garáže s . Montujeme plechové garáže , montované garáže, betonové garáže, dřevěné přístřešky ale také i hliníkové pergoly nebo . Inzerát - prodej plechové garáže. Garáž je pozinkovaná, používanou roky pouze na stavební materiál. Výroba a montáž plechových garáží, kotců pro psy a lehkých ocelových konstrukcí.


Stuktv

Projděte si inzeráty plechove garaze na inzertním serveru AVÍZO. Nabízíme profesionální levné plechové garáže a brány. Dlouholeté zkušenosti nám umožnilo připravit nabídku, která uspokojí každého.


Zadní vjezd š- m, boční vstup m. Možnosti plechové garáže. Kvalitní montované plechové garáže , zahradní domky, stavební buňky, dřevníky, skladiště, prodejní stánky, garážová vrata v rámu (křídlová a výklopná). Materiál pozink, barevný trapéz.


Stuktv

V akci garáže 300x500cm - 12. Kč, montáž je bezplatná, po celé republice! Aktuální nabídka na . V současnosti je CGT jedním z lídrů v oblasti prodeje plechových garáží, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky