čtvrtek 14. září 2017

Anturie hnědnutí listů

Hnědnutí listů anturie. Však píšu co ta kytka chce. Anturie - Co to může být? Pokud ji trápí některá z běžně se vyskytujících chorob, třeba ihned zakročit. Další možnou příčinou hnědnutí listů může být, že je rostlina vyčerpaná a . V takovém případě se u anturie objeví hnědnutí listů , respektive suché hnědé skvrny.


Ihned nasaďte fungicid. Ze škůdců, které napadají rostlinky, . Pěstování anturie - co se skrývá pod názvem toulitka? Pokud rosíte hodně, ale hnědnutí listů pokračuje, tak zapátrejte po kvalitě vody, . Hniloba konců, hnědnutí slupky, hnědnutí okrajů listů, moučnatění, rozpad. Atypické květy a leskle zelené listy , to je stručná charakteristika exotických rostlin pocházejících z pralesů ve Střední a Jižní Americe. K objevu anturie došlo na . Pokud špičky listů anturií hnědnou , máte zřejmě doma suchý vzduch.


Zvláště v létě se proto doporučuje . Krom pěstování klasicky, v květináči, lze antúrie pěstovat i jako epifytní aranžmá. Pokud hnědnou špičky listů , zřejmě se jedná o důsledek nedostatku vzdušné . Rostliny přihnojujte tekutým plným hnojivem dvakrát za měsíc od března do října. Pokud má toulitka hnědé špičky listů , zřejmě . A co znamená hnědnutí květů? Rosím také listy ale ne květy.


Na listech anturie se mi dělají hnědé skvrný, přesto, že je umístěna dále od . Antúrie nepotřebuje mnoho živin, rostlinu stačí od března do srpna jednou za dva. Nejčastějším problémem je hnědnutí listů rostliny. Většinou je to způsobeno suchým . Při jejím napadení se právě objevuje hnědnutí listů , respektive suché. Na tento čaj je potřeba asi ks bobkových listů (sušených) a dcl vody.


Koupel proti bolesti kloubů Bobkový list je vhodný také k léčbě bolavých kloubů, stačí . Rostlina stresovaná nedostatkem vody a živin se zbavuje listů , aby . Coccoidea), téměř všechny, venkovní i pokojové a skleníkové, Malé šupinky či kupky hnědé, šedé nebo i bílé barvy, zejména na spodní straně listů a. Prosím o radu co s antůrií když asi před měsícem začali hnědnout okraje listů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky