čtvrtek 28. září 2017

Plastový sud 220 l

Plastový sud 220 l

Plastový sud 220l s uzavíráním sponou. List inzerátů Galerie 1-inzerátů z 3 Cena. Nové inzeráty e-mailem. Sud na dešťovou vodu. Kompletní specifikace. Materiál - PE Hmotnost - kg.


Plastový sud 220 l

L su pákový uzávěr, modrý, po čokoládě. Velmi odolný plastový sud s pákovým uzávěrem. Popis: Nabízím plastové sudy. Zahradní sud na vodu, vhodný i na potraviny (např. kvas).


Certifikát UN dle předpisů ADR. Pojme až 2litrů tekutiny či potravin. Díky UN homologaci v něm můžete skladovat téměř cokoli -užitkovou i pitnou vodu, potraviny i . Vrchní víko uzavíratelné kovovou sponou. Vyrobeny z potravinářského plastu. Detailní popis produktu.


Objem sudu je 2litrů. Pořiďte si plastové sudy vhodné na dešťovou vodu levně o objemu až 2. Je vhodný i pro použití v potravinářství. Sus je opatřen šroubovacím víkem s těsněním.


Disponuje certifikací prohlášení o . Odolný venkovním vlivům, UV záření a nízkým teplotám. K sudu je možné dokoupit stahovací bezpečnostní sponu, která zajišťuje pevné uchycení . Nutné přihlášení pro nákup. Ideální využití sudu je pod okap. Prodám plastové potravinářské sudy s víkem a sponou viz. Většina sudů z naší nabídky je z velmi odolného HDPE plastu.


Sudy jsou jednou použité na převoz zeleniny. PE sud pro kapalné látky se zátkami 220L UN - prázdný. Určeno ke skladování a převoz nebezpečných kapalin. V naší nabídce najdete sudy na dešťovou vodu plastové a to o objemu 120l, 200l , 220l , 300l a 500l. Sudy na vodu jsou z kvalitního plastu.


Sudy mají UN homologaci - UN 1H která garantuje vhodnost . Sťahovací kruh s pákou je vyrobený z pozinkovanej ocele. Splňuje hygienické požadavky pro styk s potravinami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky