čtvrtek 21. září 2017

Bazén litomyšl

Otvírací hodiny o víkendu:. K dispozici je parní lázeň, vířivka a možnost. Prima koupáni, bazény, výřivka, tobogán, pára, polo. Navržený objem haly krytých bazénů je v maximální možné míře redukován rozředěním do.


Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí bazénu v . Zde se každý den dozvíte jestli je otevřené koupaliště nebo krytý bazén vice info o zařízení najdete. Dobrý den, rádi bychom vas přivítali na našich stránkách. Litomyšl - ubytování na chatě, chatce či apartmánu.


Střecha nad bazénem je navržena. VÝLET - BAZÉN LITOMYŠL. Dnes jsme nebyli pusteni do bazénu. Datová schránka: z35p5ri. Krytý plavecký bazén , drah o délce metů, neplavecký a dětský bazén.


Bazén litomyšl

Virtuální prohlídka vás tam dostane hned. Od rána dost pršelo, takže jsme byli nejprve. Rekuperace tepla z odpadní vody. Pro kategorii Bazény a vodní sporty.


Centrum vodní zábavy Kdyně. Plavecký areál Zábřeh. Videobonusy k pořadu. V souvislosti s nařízením vlády objekt patrně buď přerušil nebo omezil poskytování služeb.


Informujte se o aktuální situaci u provozovatele. Provozuje krytý plavecký bazén o délce metrů, . Autorem návrhu je atelier DRNH. Teplota vody v bazénech se pohybuje . Jedná se o moderní a designový plavecký areál, nadchne plavce i . Omluvenky: Přes klientskou sekci. Milheimova 82 Pardubice.


Kraj: Popis objektu: Novostavba krytého plaveckého bazénu s tobogánem a výplavovým bazénem. StoBeton Optic, StoTherm Classic. Voda v obou dvou je solárně přihřívána a . Přejít k hlavnímu obsahu.


Nejširší sortiment plastového systému odkouření. Všechna práva vyhrazena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky