pondělí 11. září 2017

Andělské zvonění stromeček

Lengua checa, vistárie křovitá , BioLib. Wisteria macrostachya. Hrozny jsou různě dlouhé. Nejkratší jsou u vistárie křovité , nejdelší u některých kultivarů vistárie květnaté.


Mohou být i přes metr dlouhé. Nádherné květenství dlouhých modrofialových hroznů.

Spiraea van houttei, S. Někomu vistárie nekvete: důvodem často bývá absence řezu. Na pergole kvete vistárie květnatá a před pergolou jsou vysazeny dva . V katalogu nemáme podrobnější informace o vistárie křovitá. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tato vistárie se botanicky nazývá křovitá a běžně se jí říká americká, protože toto . Dodáváme v 2L konteineru. Dostupnost: DOSTUPNÉ - expedice jaro.


Mezi zástupce rodu patří například vistárie čínská, křovitá nebo květnatá.

Další názvy: vistárie americká. Původem jsou z Číny, Japonska a Severní Ameriky. Dorůstá na výšku kolem 7m a šířky 5m.


Nakvétá v průběhu června smetanově bílými laty, . Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné. Vistárie české jméno nezjišt. Její kmen se obtáčí kolem své opory po směru hodinových ručiček = doleva. Deutsch: Amerikanischer Blauregen English: American wisteria.


Je čas zastřihnout vistárii Bohatá hroznovitá květenství vistárie zdobí začátkem léta mnohé domovní zdi a. Známe také vistárii křovitou pocházející ze Severní Ameriky a dělíme ji hned na dva druhy. Tato levotočivá liána kvete v červnu a červenci hrozny . Právě se rozhoduji,kterou vistárii zakoupím a jak ji budu pěstovat. Kaempferûv modfin opadavy muraja latnatá 62. Hvězdnice křovitá ´PETER HARRISON´, kont.


Nižší podzimní hvězdnice ( astra) kompaktního tvaru, bohatě kvetoucí fialovo růžovými květy. Potentilla fruticosa- mochna křovitá. Perila křovitá - Perilla frutescens - sušený list - g. Perila je známá nejen pro své účinky napomáhající trávení, protože .

AMG RHS – Garden Merit. Drobný, opadavý, široce rozložitý keř, výška až m. V létě bohatě kvete, květ čistě bílý. Keř vhodný pro menší .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky