středa 6. září 2017

Dřevěná stříška

Dřevěná stříška

Dřevěné stříšky a přístřešky nad dveře. Podívejte se na další nápady na téma Úprava. Garance výhodných cen. U některých produktů je doprava zdarma!


Rychlé dodání dle aukce po celé ČR a na Slovensku. Upevňovací set pro vchodové stříšky , nebo pergoly je vhodný na zateplené fasády. V nabídce jsou varianty dle tloušťky… 3Kčv 6 . Dodávka v rozložené stavu, bez povrchové úpravy, bez střešní krytiny. Součástí balení je spojovací . Nabízíme kvalitní produkty v kategorii Vchodové stříšky za výhodné ceny. Většinu zboží máme skladem, poskytujeme profesionální poradenství ke všem . Poptávám výrobu dřevěné stříšky nad vchodové dveře.


Trámy cca 1mm a krytina střešní taška. Tašky vč krajových mám. Má většinou šestihrannou trámkovou konstrukci a bývá kryta dřevěnými šindeli . Truhlářství u jakuba. Nad vchodem do krámu i lavičkou byla dřevěná stříška , která umožnila nákupy a tlachání i za deště.


Veverková neměla pokladnu. Za tu jí sloužil otřískaný šuplík, . Zahradní stříšky Vám vyrobíme i na vaše přání - Nevíte si rady? K dřevěné stříšce je možné přikoupit krytinu z asfaltovaného šindele v několika různých barvách. V zájmu delší životnosti doporučujeme vchodovou stříšku . VCHODOVÁ STŘÍŠKA dřevěná model D 7m Sklo čiré tvrzené ESG tl.


Vyhledávání výrazu: dřevěná stříška na studnu. Náhradní stříška k dřevěnému pískovišti. Výška stříšky 1cm. Historickou kašnu chrání dřevěná stříška.


Dřevěná stříška

Masivní bukové dřevo, česká výroba. Více informací o našich kostkách zde. Stříška dřevěná modrá A - ks. Momentálně nedostupné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky