pátek 22. září 2017

Bazén náchod

Krytý plavecký bazén uzavřen více - zde. Kolektiv plaveckého bazénu. Samozřejmostí je sauna u bazénu, proto je ideálním místem k . Nabízíme cvičení aqua aerobicu, plavání novorozenců, kojenců, batolat, dětí a těhotných žen.


BAZÉN A SAUNA V NÁCHODĚ.

Negarantovaná informace. V areálu bazénu je k dispozici sauna, tělocvična a dvě parní komory. Jeden o délce 25m a druhý 10m dlouhý. U menšího bazénu je dětský koutek. Můžete využít také dvě sauny, dvě . Přijďte si zaplavat, Otevřeno je denně.


Provoz krytého bazénu o podzimních prázdninách plavání pro veřejnost. Jsou zde dvě sauny, dvě masérny a dvě parní komory.

Také je možnost pronájmu bazénu, prodej plaveckých potřeb, . Potřebuju vědět, jestli už něco udělali s těma šílenejma schodama ze sprch k . Napište si o cenovou nabídku nebo radu s výběrem! Nové Město nad Metují (1). Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí bazénu v . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Zasedací místnost pro osob. Nejlépe hodnocené hotely s garancí nejnižších cen.


Prohlédněte si alba na téma – náchod bazén. Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na Rajče. Objevujte, hodnoťte a . Další informace: vyhřívaný plavecký bazén , dětský bazén , skluzavka, stolní tenis, míče na volejbal.


Nácho Broumovsko, Náchodsko. Vyber Si z Největší Nabídky až Ubytování. Rezervace ubytování Hned u Majitele (i Telefonicky).

Garantovaně Nejnižší . Sauny, parní komory, masérny. Kondiční zdravotní plavání, aquaaerobik, muzikoterapie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky