pátek 1. září 2017

Modrá růže uherské hradiště

Set in Uherské Hradiště , Penzion Modrá růže offers accommodations with free WiFi. Private parking spaces are available on site free of charge. Room prices can only be shown when a concrete arrival and departure dates are set. Please set your dates here.


Penzion Modrá Růže se nachází v centru královského města Uherské Hradiště , a nabízí ubytování ve až lůžkových pokojích. Svou polohou, přímo v.

Hledáte-li útulné zázemí v centru Uherského Hradiště , pak zvolte služby rodinného penzionu Modrá Růže. Které oblíbené atrakce se nachází v blízkosti hotelu Penzion Modra Ruze? Atrakce v okolí zahrnují: Marianske Namesti (km), Kostel Sv. Jaké jsou příklady vybavení zařízení Penzion Modra Ruze?


Zobrazit všechny atrakce v okolí. Některá z neoblíbenějších nabízených vybavení zahrnují: wi-fi zdarma, bezplatné parkování a úschovna zavazadel. Je v hotelu Penzion Modra Ruze k dispozici parkování?


Ano, pro hosty je dostupné parkování: bezplatné parkování.

Jaké restaurace se nacházejí v blízkosti hotelu Penzion Modra Ruze? Mezi restaurace v blízkém okolí patří: U Bláznivé Slepice, RR Restaurant (dříve Rotter) a Refuel Coffee. Nachází se hotel Penzion Modra Ruze blízko centra města? Ano, nachází se km od centra destinace Uherské Hradiště. Jsou v hotelu Penzion Modra Ruze povolena domácí zvířata?


Ano, domácí zvířata jsou běžně povolena, vždy je ale lepší se předem ujistit telefonicky. Kterými jazyky mluví personál hotelu Penzion Modra Ruze? Personál mluví několika jazyky včetně následujících: angličtina, ruština a čeština.


Nacházejí se v blízkosti hotelu Penzion Modra Ruze místa s historickým významem? Mnoha cestovatelům se líbila návštěva místa Židovská synagoga (1km). Připomělo mi ubytování v Tel Avivu.


Celkem pokojů s celkovou . VÍTÁME VÁS V rodinném penzionu Modrá Růže situovaném v klidné části centra Uherského Hradiště. View photos and read reviews. Uherske Hradiste Town Center, Uherske Hradiste , Czech.


Více zjistíte na portále . Penzion, Uherské Hradiště , Penzion Modrá Růže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky