středa 10. května 2017

Sloupovitá jablon bolero

Jak to šiju já - zkosené rohy návod na ušití jednoduchého lemu na ubrusu. Ze zbytků látek jsem našila chňapky , zástěru a rukavice. Kdo bude chtít, pošlu foto, nebo dofotím a přidám zde. ZOBRAZIT POSTUP S VELKÝMI . Estuche de jeans Ručně Vyrobené Tašky, Háčkované Tašky, Návody Na . A ještě odkaz na návod na chňapku.


Všechny chňapky mají poutko na zavěšení. Samozřejmostí je ušití chňapky dle Vašich požadavků. HAJANY - Návody , tipy, zkušenosti - Kuchyňská chňapka - můj návod na ušití. Shop for crochet, knitting, quilting and sewing patterns, as well as card making.


Quilting A Strip-Quilted Potholder - A Tutorial. Pruhy látky přišijeme lícem k líci středového čtverce, přebytečný pruh odstřihneme. Dětská chňapka (střih zdarma), SHAPE-patterns. Nabízím střih, šablony a návod na jahodovou kuchyňksou chňapku pro Vaše jednoduché zpracování. Získáte originální návod na krásný dárek nebo.


Patch Quilt , Deky Applique, Applique Templates, Vzory Na Háčkování, Vzory Na Deky, Hand Applique, Silhouettes, Malba Pastelkami, Výšivka. Je tady další návod Jak se šije patchwork – Čtverce potřetí. Rozhodla jsem se ušít top pro kuchyňské chňapky , který bude z bloku 4×čtverce, a který bude mít.


Scrappy Quilts - CrochetingNeedles. Pokrývky Ze Zbytků Látek, Mini Quilts, Patch. As promised I have started a new and simple patchwork project! Pridal tinulka dňa 05.


Tento zázrak som objednala z Patchwork. A nakonec pár chňapek pro mé blízké. Pripravli sme pre vás návod , ako si ušite vlastné textilné ochranné rúško, ktoré vo vysokej miere chráni nielen vás ale aj vaše okolie a výrazne znižuje šírenie . Na Vánoce jsem jich udělala spousty.


Jsou bezvadné i jako podložka pod horký hrnec. Postup: Připravíme si papírové šablony srdce. Chňapka srdce - obtížnost. Pletené chňapky s aplikací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky