úterý 30. května 2017

Akácie

Jsou to keře, stromy nebo i liány s dvakrát zpeřenými listy. Context sentences for akácie in English. These sentences come from external sources and may not be accurate.


Modern borrowing from Latin acacia, from Ancient Greek ἀκακία (akakía). Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny .

Acacia abyssinica - akácie habešská. Mladé plody stromové akácie obsahují kyanid – rostlina je tak chrání před předčasným spasením býložravci. Generovaný, orientační výčet dalších tvarů . No translation memories found.


Vůně: Chuť: Barva květů: žlutá. Plod: hnědé lusky s tmavými . Provenci k tradičním symbolům štěstí a . Okrasná je listen, ale také jasně žlutým květem, který je uspořádán do kulovitého či válcovitého .

Fotogalerie: Trnovník, akácie , akát. Akácie patří v Austrálii k známým dřevinám. Dřevo akácie je tvrdé a trvanlivé. Barva dřeva je olivově-hnědá až sivě-hnědá.


Akáciové dřevo se využívalo v minulosti na . This Pin was discovered by Libuše Kučerová. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Freely-accessible multilingual dictionary, compiled without any form of public contribution, updated and corrected online by our network of professional . Prechádzať milióny slov a slovných spojení vo všetkých jazykoch. Glosbe, on-line slovník, zadarmo.


SKOGSTA Jídelní stůl, akácie , 235x1cm. Tento pin objevil(a) minehava. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. To bylo propuštěno v rámci Animal Sanctuary Event.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Images are for illustration only and may not correspond to reality. Fólie akácie má výraznou plastickou povrchovou strukturu, která posiluje střídání světlejších a tmavších pásů v dekoru této tropické dřeviny.

Využívá se v potravinářství, farmacii i kosmetickém průmyslu. Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus . Těmi se brání před zvířaty, která se živí jejími listy. Většina druhů akácií nedorůstá velké výšky, kmeny bývají pokroucené a . Previous track Play or pause track Next track.


Enjoy the full SoundCloud experience with our free app.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky