pondělí 29. května 2017

Gumové rohože venkovní

Tato venkovní velmi odolná rohožka se používá především pro odstranění drobných nečistot. Do více zatěžovaných vstupních prostor pak můžete nasadit například masivní gumové nebo kartáčové rohože , které navíc zajistí vynikající ochranu proti . Nabízíme čisticí gumové rohože venkovní. Atraktivní čisticí rohože. Gumová venkovní vstupní rohož , včetně hliníkového nájezdového rámu, pro odstranění hrubých nečistot, jako jsou sníh a bahno.


Kvalitní venkovní gumové rohože za výhodné ceny, nakupte vstupní čistící rohože v mnoha variantách na ABStore.

Vnitřní i venkovní čistící gumová rohož. Snižuje riziko uklouznutí. Konstrukce rohože umožňuje zastavit vodu a nečistoty na podložce. Sada venkovní a vnitřní rohože OFFICE šířky cm. Zóna I – Venkovní čisticí rohože , používají se zejména gumové rohože s otvory nebo kartáčovacím efektem.


Slouží k odstranění hrubých nečistot jako je sníh a . Rohož lze použít také jako . U nezakrytých míst doporučujeme použití rohožek gumových , plastových, nebo kovových. Některé z našich rohoží lze využít i jako venkovní koberce např.

Vyrábíme rohože a čistící zóny dle přání zákazníka jak pro velkoodběratele, tak i pro drobné. Gumové rohože se hodí nejen do vnitřních, ale i do venkovních objektů. Kromě čistící funkce získává vchod reprezentativní vzhle což je důležité pro první . Venkovní , vstupní i vchodové rohože pro domácí i profesionální použití. Ergonomické gumové rohože. Venkovní gumová vstupní rohož Honeycomb je vhodná pro odstranění hrubých.


Vchodová venkovní rohožka Honeycomb z přírodního kaučuku. Venkovní rohože a rohožky dodáváme jako hliníkové s textilními nebo gumovými výplněmi s výrobou přímo na míru popřípadě gumové ve standardních . Základem rohože Alu Low jsou hliníkové profily o šířce mm, které jsou. Doprava vždy zdarma po celé ČR, rok na vrácení zboží. Gumové venkovní rohožky pro dokonalé očištění bot.


Velká prodejna a eshop koberců v Praze. Gumová čistící venkovní vstupní rohož na hrubé nečistoty. Sportovní podlahoviny venkovní (27).


Pokud potřebujete zamezit špíně, aby se dostala do prostorů budovy, zvolte kvalitní vstupní čisticí rohože , které jsou gumové a vhodné pro vnitřní i venkovní. Vstupní čistící rohože - FLOMAT - Tip.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky