úterý 16. května 2017

Čalamáda z paprik a okurek

ALAMÁDA : kg okurek, kg cibule, kg rajčat , kg paprik , 2g cukru, dl oleje, dl octa, g soli. Sterilovaná zeleninová směs - ČALAMÁDA nakládaná ve sladkokyselém nálevu je vyrobena z doma vypěstované zeleniny - zelí, paprik , cibule, rajčat , cuket, . Pošlete nám svůj recept na jakýkoli pokrm či přílohu z hub. Nejzajímavější recept oceníme . Můžeme si ji vyrobit i doma z vlastních vypěstovaných produktů.


Sep Lečo s cuketou a hořčicí recept bez zavařování- kg čerstvých paprik kg rajčat cuketu (velkou) kg. Z feferonů odstraníme stopky a povaříme je zhruba minut. Salsa, Sklenice, Jídlo . Výborná domácí čalamáda z cuket, paprik a zelených rajčat. Domácí čalamáda ze zelí, paprik , cibule a nezralých rajčat.


Základ na čalamádu z paprik a dýní promícháme a necháme stát přes noc. Obvykle se připravuje z barevných paprik , rajčat (i zelených), okurek, hlávkového zelí, mrkve, cukety, celeru a hlavně cibule, která v čalamádě . Salát z rajčat a paprik. Suroviny: kg rajčat. Co s méně jakostními paprikami?


Čalamáda z paprik a okurek

Zavařit, rozvařit, zmrazit! Nebo raději s cuketou? Urodil se vám na zahradě nadbytek zeleniny a nyní přemýšlíte, co s ním?


Použijte ji pro výrobu čalamády , kterou určitě oceníte hlavní v zimním čase . Po DEku plno chemie a nakyslá chuť, Děkuji, nic z toho . Uplatnění této čalamády je široké: jako čalamáda pod maso, na topinky,. Lahodná čalamáda bez vaření a bez zavařování, kterou si zamilujete. Nakrájíte, zalijete LÁKEM S KONZERVANTY! Z jedné dávky jsem měla skleniček od Kunovjanky. Na topinky, tousty i pod maso se bude skvěle hodit tato úžasná dobrota.


Čalamáda z paprik a okurek

Omáčky, Recepty Na Vaření, Thermomix. Naši soutěž o nejlepší houbový recept vyhrává paní Dana z Cerhovic, která nám zaslala recept na úžasnou houbovou čalamádu. Po návratu z dovolené mě čekal doma skleník plný zralých rajčat a paprik. Krom fotografie nám . Pokud máte zahradu plnou rajčat , paprik a lilků, zajisté oceníte tento chutný recept, který je výborný jak teplý, tak pořádně uleželý z lednice.


K zalití můžeme použít šťávy, protlaku z rajčat nebo rozmačkaných rajčat ,. Využijte sezony levných paprik a rajčat a zavařte si voňavé zeleninové lečo – právě teď je nejlepší čas, kdy se do něj pustit a připravit si tak . Potřebujeme: l kg zelených rajčat , l kg cibule, 5g mrkve, l menší květák, červených paprik , l menší hlávku bílého zelí, l malou . Tato lahodná pikantní pasta z pečených paprik nesmí chybět na žádné srbské hostině. A domácí je pochopitelně nejlepší. Z uvedeného množství se připraví – sklenic á 3ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky