středa 31. května 2017

Mléčná voda ve vířivce

Chceme-li se zbavit kalné a mléčné vody v bazénu, musíme znát příčinu. Mezi hlavní příčiny patří zkažená voda v bazénu, nedostatečná filtrace . Co mléčnou vodu způsobuje? Důvody, proč se z vaší průzračné, čerstvě napuštěné vody stane nevábná, zakalená tekutina jsou v postatě 4. Jak vám v tomto může pomoci úprava . Napustím vířivku, upravím Ph, dám desinfekci.

Po použití je voda kalnější. Pustím trysky a voda zůstane mléčná. Po hodinách přidejte Vločkovač a stále vodu filtrujte. PRAVIDELNÁ ÚDRŽBA VODY VE VÍŘIVCE.


Dodejte přípravek pro pravidelnou desinfekci vody. SPA - Chlor MINI tablety. Ošetření vody ve vířivce před použitím.


Většinou je i pitná voda z veřejného vodovodního řádu zakalená a pro vířivku nedostatečně čistá. Proto je vhodné čerstvě .

PH i chlor se zdají byt o. Je to způsobeno hlavně vyšší teplotou vody ve vířivkách než je tomu u bazénů, ve vířivkách dosahuje většinou teplota vody °C, což je optimální teplota pro růst . H: Tato hodnota udává kyselost nebo alkalitu vody ve vířivce. Nízká úroveň – koroze kovů, podráždění pokožky a očí a destrukce celkové alkality. Ta může být buď zelená, mléčná nebo silně zakalená. Při zakalené vodě nejprve upravíme tvrdost vody , hodnotu pH a chloru.


Vysoké pH, vysoká teplota bazénové vody , dešťová voda v bazénu, pyly v. Pokud tato úprava nevyřeší problém , . Bazénová voda není průzračná, může mít mléčnou barvu, mírně nazelenalou. Dále je nutné upravit pH vody do rozmezí – 3. V této fázi je voda obvykle mléčně kalná a je třeba z ní všechny nečistoty mechanicky odstranit. Naberte sílu po namáhavém cvičení ve vířivce. Vody ve vířivkách mají vyšší teplotu než domácí venkovní bazény a teplejší voda pak snižuje jejich účinnost.


Navíc při použití přípravku do bazénu může dojít ke . Dodržujete všechny zásady, které mají udržet vodu ve vašem bazénu průzračně čistou, pravidelně měníte filtraci . Zakalena-voda-v-bazen. H vody se může měnit v závislosti na zatížení, srážkách a použité dezinfekci. Maskovač tvrdosti zabrání mléčnému zákalu do doby, než napustíte novou vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky