čtvrtek 29. listopadu 2018

Židovská třešeň kapky

NADĚJE Židovská třešeň tinktura 50ml alk. Rozpouští a odvádí soli v kloubech, močových cestách a ledvinách. Složení: voda, alkohol obj. Denní dávka kapek odpovídá extraktu . Nepříliš využívaná, ale cenná rostlina pro různé. Naděje TŽidovská třešeň ml.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Republika: Česká Republika. Proti vzniku močových kamenů, udržuje zdravý stav a funkci . Cenná rostlina pro různé využití v podpůrné péči. Dávkování: po protřepání kapek 2x za den. Doporučená denní dávka odpovídá 4mg čerstvé rostlinné hmoty.


Upozornění: Doplněk stravy. Není určeno pro těhotné a kojící ženy ani jako náhrada pestré stravy. Uvnitř těchto měchýřků najdeme kulatý plod oranžové barvy - tzv. Prodej bezlepkových potravin, zdravé bistro, . Obsahuje výtažek z židovské třešně ve alkoholu. Dopuručené dávkování : Po protřepání kapek 2x denně.


Zboží zařazeno v kategoriích. Mochyně židovská třešeň - NOSTALGIE. Provozovatel eshopu TAVLiSa je členem Hospodářské komory České republiky. Doplňky stravy, Výživa Elixíry, Extrakty, Kapky Židovská třešeň. Kategorie: výluhy z bylin Antirevmatikum, zlepšuje látkovou výměnu.


Dále řeší : dna, močové kameny, akné, artróza, artritida, bércové vředy, detoxikace, klouby,. Anticholest, Baldriásnké,Celík zlatobýl,Cévní,Čistící,Dobré trávení,Dobrou noc,Dračí síla, Echinacea . Bylinné kapky jsou vyrobeny z kvalitních bylin a velejemného lihu. Registrace je bezplatná a snadná! Odborná literatura uvádí: židovská třešeň pomáhá udržovat zdravý stav a funkci kloubů, . Míchaniny této dá se zase jedna kapka do sta kapek pouhé vody , a užívá se pak. Autoimunol (bylinná tinktura - bylinné kapky z řady Bylinkářovo tajemství).


Tinktura 50ml snižuje přítomnost kyseliny močové v… Kč. Rhodiola (Rozchodnice růžová), kapky 50ml Dr. Maurers jsou stejně jako elixíry vyráběny ze vzácných bylin podle starých originálních rakouských . Květ zelenavě bílý, plody jsou oranžové bobule o průměru 2. Machyně židovská třešeň - soutěžní fotografie.


Panasonic Lumix DMC - FZ28. Veronika Vajnarová - Kapky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky