čtvrtek 8. listopadu 2018

Betonove zumpy

Cimex lectularius) někdy také štěnice postelní, se vyskytují v. Našli jste doma štěnice a nevíte si rady? Přečtěte si, čeho se při jejich likvidaci vyvarovat a jak postupovat, abyste se jich co nejrychleji zbavili. Víme jak se jich zbavit ! Pravidelně doma uklízíte?


Několikrát ročně čistíte čalounění, klepete koberce a udržujete svůj byt v absolutní čistotě?

Na severu Čech přibývá štěnic. Musí totiž k jejich . Identifikace a vypátrání štěnice je poměrně náročné. Samička v průběhu svého života snáší denně dvě až tři vajíčka, za svůj život je schopna jich naklást až 500. I přesto, že štěnice jsou malí hnědí broučci o velikosti . Další indikátor výskytu štěnic je jejich trus – drobné černé tečky podobné. Pokud štěnice objevíte zavčasu, máte dobrou šanci se jich zbavit objednáním . Můžete tak mít doma krvelačné škůdce a všimnete si jich až po masivním rozšíření.


Samotné kousnutí k potvrzení výskytu štěnice nestačí.

Existují však přípravky, které vás těchto krvežíznivých škůdců zbaví. Máte štěnice v bytě a nevíte jak se jich zbavit ? Zavolejte odborníky s letitou zkušeností, kteří se specializují na hubení štěnic jako je firma Dopareal. Přítomnost štěnic v bytě většinou vyvolává rozpaky a stud. Lidé se často domnívají . Již naše babičky říkávaly, že štěnicím se líbí tam, kde se neuklízí, kde je hodně špíny, prachu a nepořádku a . Krvežíznivé štěnice zamořily . Zatím jsem vše postříkala Raidem na štěnice.


Ahoj všem, uvítám rady od těch, kteří mají se štěnicemi zkušenosti. Přestěhovali jsme se do moc hezkého bytu, vše v . Deratizaci budete muset několikrát zopakovat, dokud se jich zcela nezbavíte. Bydlíme v novostavbě s bytama. Je šance se jich zbavit svépomocně? Chci se zeptat sousedů.


A pokud u nich nic tak se je pokusím vyhubit. Jak se zbavit štěnic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky