Suroviny na až bonbonů: 1g třtinového cukru, lžíce. Postup: Smíchejte med , šalvěj a citronovou šťávu. Smíšený květový med z šalvějové bio zahrady kláštera. Díky dezinfekčním účinkům šalvěje je tento med vynikající pro léčbu bolestí v krku a . Co se týče samotného pití šalvěje , je potřeba regulovat množství dle doporučeného dávkování, neboť šalvěj obsahuje látku zvanou „thujon“, která . Obsah silice je možno .
Ale když nám došel v zimě med ,. Vodu s cukrem přivedeme k varu, přidáme nasekanou šalvěj , krátce povaříme, odstavíme a přidáme plátk. V Itálii přidávají vždy na pánev při smažení klobás nebo vepřového masa šalvějový lístek. Velice chutný je i šalvějový med. Pak do sklenice nalijeme tekutý med – měl by být kvalitní, pokud možno od . Tento pin objevil(a) milada.
Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Původně jsem vždy dělávala šalvějový sirup pro ostatní jako prevenci před afty, nachlazením. Krétský lesní šalvějový med.
Tradiční vysoce kvalitní med z pylu květů krétské divoké šalvějě (faskomilo) a lesního medu. Uklidňující balzám pro váš hlas a krk. Pravý med kombinovaný s aromatickou alpskou šalvějí a směsí švýcarských horských bylinek, dodávají těmto bonbonům . Vyrábějí med vysoké kvality, zejména šalvějový med. Jak si udělat domácí sirup. Salvia officinalis) je bylinka spojovaná s věčným . Med sám o sobě má léčivé účinky pro naše zdraví, a pokud o obohatíme o účinné složky šalvěje , stává se med skvělým nosičem účinků této . Med na rychlé hojení Jedna studie Medical Center v Dubaji prokázala, že med je účinný.
Druh, který se nejčastěji doporučuje je med ze šalvěje lékařské ze souostroví Kornati a rozmarýnový med z ostrova Šolta. Chorvatští včelaři jsou velice aktivní a . Vodu, cukr, a samozřejmě výluhy z šalvěje lékařské jako konzervant je kyselina citrónová. Vidíte sami žádná chemie. Sirup se nejčastěji . Podle chuti můžeme přidat sladidlo, med , citron apod.
Horminum verticillatum (L.) Mill. Covola verticillata (L.) Med. Don, Salvia peloponnesiaca Boiss.
Originální švýcarské bylinné pastilky se vyrábějí podle původní receptury ve Švýcarsku.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.