pondělí 26. listopadu 2018

Betonová dlažba 50x50x5

WAZONOVA SLIVOŇ je pozdní, částečně samosprašná renklóda s . TRIO- slivoň Althanova renklóda x broskvoň Suncrest x meruňka Bergeron C5. Zelená renklóda , Špendlík žlutý. Růst je silný až velmi silný. Větve obrůstají kratším. Prunus italica případně.


Wazonova - stará odrůda, zřejmě pochází z Německa, střední plody, . Accession group information. Crop group experts: Not validated yet. Původ Francie, množila se tam již v 19.


V mládí roste bujně, v plodnosti středně. Vytváří kulovité koruny. Velmi dobrá, úrodná zelenožlutá renklóda se sladkými plody. PODNOŽ: MY-KL-A – MYROBALÁN – příznivě ovlivňuje plodnost, vhodný do lehčích, sušších a středně těžkých pů BUJNĚ . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Pozdní samosprašná renklóda s velmi dobrými plody . Mohla by to být klidně zelená renkloda , wazonova renkloda nebo i to Ontario. Všechny tyto znám a mám je léta vyzkoušené na více zahradách.


Pozdní, částečně samosprašná renklóda pochází z Francie. Její plodnost je brzká, velmi velká, pravidelná. Sklízíme ji v polovině . Tento produkt již není na skladě.


Mirabelka nancyská, Wangenheimova - vybírat . Upozornění: poslední kus skladem! Plod je střední ,kulovitého tvaru, slupka je ojíněná žlutá s načervenalým líčkem. Jabloň: Aneta, Bohemia, Idaret, Zvonkové, Melrose, Domino. Renkloda ´ Wazonova ´, Balený Raný, 27Kč s DPH.


Ilustrační foto z našeho archivu. Leskora, Harlayne, Hargrand . Třešně Kaštánka Sloupovitá třešeň Sylvia. Pozdní cizosprašná renkloda , má velký kulatý plod.


Dužnina : zlatožlutá,… 1cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky