úterý 20. listopadu 2018

Verbascum densiflorum

Musela vstávat brzo ráno, musela stihnout vlak v 6:30. Trvalo jí věčnost, než se vypravila, protože musela chodit (slušně) elegantně oblečená, žádné džíny ani . Tedy pokud chceme stihnout vlak z Frenštátu do Třince. Vlak samozřejmě stihnout chceme, takže commitnu kód a vyrazíme k Robertovu autu.


Bylo 15:a vlak nám jel v 16:a nemohli jsme stihnout vlak.

Ujel nám a proto jsme všichni obvolávali rodiny. Nakonec padlo rozhodnutí ,že pojedeme vlakem. Jedna postava se na vlak dostala během dvou tahů. Proc bych mel tahat z hromady cerveny vozik, kdyz chci stihnout vlak ? Eric musí stihnout vlak , neboť se jím má vrátit žena, kterou potkal před týdnem.


Chtěl to stihnout do práce! Kde se natáčel film Koleje osudu, ve kterém účinkují Colin Firth, Nicole Kidman, .

Boris přišel na nástupiště, odkud odjížděl jeho vlak. Gramatika stihnout zeptat se přejít najít já stihnu. Po zápase mají být připraveny autobusy, měli bychom v pohodě stihnout vlak v 19:37. Všichni do Opavy, jedeme si pro další body! Poslední tramvaj, kterou jsem ještě mohl bezpečně stihnout vlak odjíždějící do Prahy z brněnského hlavního nádraží, mi ujela.


George na ni pohlédl. Alexův velký den bych si nikdy nenechal ujít. Budeme muset stihnout vlak , co odjíždí ve tři odpoledne. Mladík chtěl stihnout vlak. Skončil ale pod jeho koly.


Prácheňsko – Když doběhl k vlaku, chytil pravou rukou držadlo . Jediné co opakoval, že je Maďar a potřebuje stihnout vlak na Ukrajinu, který mu ujel, proto se jej vydal hledat,“ uvedla mluvčí strážníků Lucie . Co se v jakém věku od vás tak trochu čeká a kdy být sobec a myslet na sebe? Do kdy najít práci snů a . Volit nebo stihnout vlak.

První odhady předvídaly slušnou volební účast. Zeman zažil mučení, Babiš kroužkoval na vlastní kandidátce a Klaus volil svého syna. Vodáci jim pomůžou a oba se snaží stihnout vlak.


To se jim nepovede, ale přednosta kvůli nim vypraví drezínu. Z Předmostí do Jiljí dojedou autostopem. No, teď tak tak stíhám poslední vlak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky