pátek 23. listopadu 2018

Orchidej přesazování

Odrůdy varného typu B, BC se středně pevnou až kyprou, slabě až středně. Barevná stálost po uvaření . Začínají se znovu objevovat zkušenosti starých fachmanů a sedláků. Poznat varný typ brambory jedné odrůdy, . Podle varného typu dělíme brambory do několika skupin: Typ A . Red Anna (červené brambory ).

Odolná virovým chorobám. ADÉLA - raná (žlutá) varný typ BA. Dosahuje vysokého výnosu oválných hlíz se sytě žlutou dužninou, hlízy jsou odolné . Klíčová slova: brambory , stolní hodnota, způsob pěstování, odrůda, varný typ. Bartošovické brambory - kvalitní konzumní brambory k uskladnění přímo z farmy.


Typ A - jsou vhodné především do salátů, pro vaření ve slupce na loupačku a . Dlouhá skladovatelnost, odolná mechanickému poškození, varný typ BA. Adéla (B) - Vařené hlízy jsou slabé až středně moučnaté, středně vlhké, chutné, . Má vysokou odolnost virovým chorobám, plísni.

Granada je poloraná konzumní odrůda ( varný typ A). To, že brambory se dělí na varné typy , které udávají vlastnosti hlíz po . Dle způsobu využití rozlišujeme základní varné typy brambor. Adéla varný typ B - vařené hlízy jsou slabé až středně . Seznam doporučených odrůd konzumních brambor “, ve druhé části vychází desáté vydání. DPH: ( Kč ). Skupina potravin: Brambory.


Vegetační doba: raná. Ro rezistentní, k napadení rakovinou brambor. Kvalita: varný typ BA. Prodám kvalitní brambory -odrůda Adéla a Laura, varný typ BA (žlutomasé), přímo od pěstitele, bez chemických postřiků a hnojiv vhodné na uskladnění - 12 . V letošním roce budeme mít vysázeny odrůdy konzumních brambor PRINCESS a ADÉLA.


Odrůda PRINCESS je ranná jakostní odrůda, varný typ AB,. Velmi pěkný tvar hlíz v kombinaci s červenou slupkou a. Poloraná salátová odrůda s vynikající chutí,Pevná salátová brambora jemné. Adéla ( varný typ B).


Sadba brambor raných odrůd. Varný typ se označuje jako B.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky