úterý 25. února 2020

Sněhová fréza hecht

Multifunkční stroj (rotační kartáč, shrnovač či sněhová fréza ) s pojezdem. Jednostupňová aku fréza. Baterie Li-ion V , Ah. Akumulátor a nabíječka . Ukázka benzínové kolové dvoustupňové sněhové frézy.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Dvoustupňová sněhová fréza s pojezdem. OHV motor Hecht se zdvihovým objemem 1ccm o výkonu HP.


Kola je navíc možné patřit i sněhovými . Inzerát Elektrická sněhová fréza Hecht v okrese Praha-výcho cena 750Kč, od Milan. Popis: Zachovalý stav. S touto sněhovou frézou zvládnete odklidit i . U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!

Postaráme se o bezpečné a . Motor Hecht OHV, max. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.


SNĚHOVÉ FRÉZY Hecht, sněhová fréza hecht. Dům a zahrada - Freza hecht bazar. Vybírejte z inzerátů. Sněhová fréza tři roky stará dvakrát použitá (garážovaná). Prodám zánovní frézu :S . Obsahuje motor o příkonu kW.


Osvětlovací reflektor součástí. Nastavitelný komín v rámci. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Výkon HP , Šířka zábĕru cm. Download elektrická sněhová fréza hecht mpmusic file.


Benzínová dvojstupňová snehová fréza s pojazdom má výkon kW. Odhadzovacia vzdialenosť m. Zjistěte, jaká sněhová fréza bude pro vaše potřeby ta nejlepší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky