úterý 18. února 2020

Sametka zarděnková

Návod na pěstování mečíků. Pěstování mečíků je snadné, při dodržení několika zásad vás krásné květy neminou. I zde je třeba znát požadavky pěstované rostliny, dbát na ně a vytvářet nejpříznivější podmínky. Základy pěstování glagiol.


Více o pěstování , moření, výsadbě, řezu a přezimování na mém videu.

KOMENTÁŘ K VIDEU: GLADIOLY, MEČÍKY. Mečík opěvoval ve své básni Gottfried Benn, který jej přirovnal k pestrým ozdůbkám přírody. Při správném pěstování dorůstají do výšky až metr a půl. Jediná rostlina vytvoří v hroznu patnáct . Přestože dnes známe mečíků přes dvě stě druhů, pěstují se jen některé. Gladioly, mečíky - Jak pěstovat Gladioly.


Jsou to jedny z nejkrásnějších cibulových květin. Pocházejí z Jižní a .

Známo je na 2druhů všech barevných odstínů. Stačí si přečíst naše rady a rychle se proměníte v profesionála. Pokud dodržíte určité zásady, tato hlíznatá rostlina se vzpřímenými stonky a klasovitým . Bakker – odrůdy mečíků.


Přinášíme vám tip na odrůdy mečíků , které vám nejdéle vydrží a poradíme vám, jak je vhodně pěstovat. Tento pin objevil(a) Jiřina Vávrová. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Jedná se o štíhlé rostliny s pestrými květy. V Evropě rostou divoce např.


Hlízy mečíků se nakupují v zimě a na jaře. Vše, co vás zajímá o pěstování a péči o gladioly . Mečíky patří mezi nejoblíbenější kytky. Mečík je jedna z nejznámějších u nás pěstovaných hlíznatých rostlin. Klasické jsou mečovité listy a klasovité květenství. Freshen Up Your Porch cassiebustamante 32.


Old Milk Can And Flowers tracys- trinkets-treasures 33.

Rake Head Wreath misseffiesdiary 34. Lodyhu odřízneme nožem. Jak se starat o rostlinu určenou k řezu. Vedle krásného květu by pěstitel měl usilovat.


Květy jsou bílé s tmavě . Vyrostly mi krásné mečíky , co až odkvetou? Půda má být lehčí, nejlépe . Motto: Jestliže je růže královnou květin, mečík je jejich králem. Ideální stanoviště je slunečné.


O pěstování gladiol čtěte více.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky