středa 26. února 2020

Stihnout vlak

Stihl nás zasloužený trest. Onoho léta byli několikrát stiženi úpornou zácpou. Mohl by ses pokusit ten vlak ještě stihnout.


Davide, ty asi nevíš že musím stihnout vlak ? BLANSKO-VYŠKOV: Oba muži pod vlivem alkoholu přežili své riskantní jednání.

Chtěli stihnout vlak. Dnes o půl osmé večer došlo na vlakové zastávce v obci . Vlak se pomalu rozjel. ModerníBusiness English Loučení. Musíme stihnout vlak v 8:30.


Potkali jsme se ve vlaku. George na ni pohlédl. Alexův velký den bych si nikdy nenechal ujít.

Budeme muset stihnout vlak , co odjíždí ve tři odpoledne. Mladík chtěl stihnout vlak. Skončil ale pod jeho koly. Prácheňsko – Když doběhl k vlaku, chytil pravou rukou držadlo . Jediné co opakoval, že je Maďar a potřebuje stihnout vlak na Ukrajinu, který mu ujel, proto se jej vydal hledat,“ uvedla mluvčí strážníků Lucie . Co se v jakém věku od vás tak trochu čeká a kdy být sobec a myslet na sebe? Do kdy najít práci snů a . Volit nebo stihnout vlak.


První odhady předvídaly slušnou volební účast. Zeman zažil mučení, Babiš kroužkoval na vlastní kandidátce a Klaus volil svého syna. Vodáci jim pomůžou a oba se snaží stihnout vlak. To se jim nepovede, ale přednosta kvůli nim vypraví drezínu. Z Předmostí do Jiljí dojedou autostopem.


No, teď tak tak stíhám poslední vlak. To je ale velmi nevhodné, protože mnoho z nás musí stihnout letadlo, je to výsměch Evropskému parlamentu. Stihnout to včas by neměl být problém.


Budeš rád , když to stihneš do oběda.

Přestože na nástupišti v době odjezdu nikdo nestál, někteří cestující si stěžovali, že spoj chtěli stihnout. Zvětšit obrázek Zmenšit obrázek. V letošním roce by měla SŽ stihnout upravit nástupiště v Drahanovicích. MUSÍME STIHNOUT TEN VLAK -15-MQ34. Josefa Švece u klatovského policejního ředitelství spěchal, aby stihl vlak.


V Klatovech mu ale ujel, proto . Verwendungsbeispiele. Jinými slovy, vlak, do kterého jsme nastoupili, nebyl žádný TGV.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky