pondělí 24. února 2020

Sadbový česnek eshop

Sadbový česnek Nikde se nedovíte o sadbě česneku víc, než tady cesnek. DOPORUČUJEME OBJEDNAT ZBOŽÍ PŘES E-SHOP S OSOBNÍM ODBĚREM. Paličák je česnek, jehož název se odvozuje od květního stvolu, jenž odrůdy z . Barva je lehce do fialova. Jedna cibulka obsahuje . Cibule jsou velké o hmotnosti – g.

Přezimování je velmi dobré. Základní barva vnějších suknic je bílá. Máme pro vás české i francouzské odrůdy! Kvalitní sadbu českého česneku u . Hledáte cesnek sadbovy? Harnaš ks, paličák.


Odrůda Dukát: Bílý paličák, který se sází na podzim a sklízí se v létě. Dukát je poloraná odrůda s poměrně dobrou odolností proti virózám.

Nabízíme šest různých odrůd od Dukátu až po Karla IV. Eshop máme otevřený, zboží vydáváme, odesíláme u výrobců objednáváme! ESNEK sadbový - HnojivaPraha. V prodeji odrůda Dukát -bílý paličák, poměrně odolná odrůda proti virózám. Nebaví Vás už shánění kvalitního českého česneku?


Vše ruční práce (sázení, okopávání, sklizeň). Poloraná odrůda ozimého širokolistého nepaličáku, cibule jsou velké s hmotností až 1gramů, barva vnějších suknic je bílá s jemným světle hnědým . Pěstujeme zcela bez chemie. Pokud sháníte sadbový česnek , . Odrůdy: Ivan, Havran, Bělský rusák, Lan , Bjetin, Vekan.


Prodej ze dvora ukončen. Dovolujeme si Vás informovat, že sadbový česnek je možné objednávat také přes e-shop. Přímý link k objednání sadby česneku je možný již na úvodní stránce, . UNIKAT –raná odrůda ozimého paličáku. Tak jako včelí úl má svoji královnu, stejně se i mezi česneky nachází „ten nejlepší “ – česnek sadbový.


Florapark zahradnictví eshop - zahradnické potřeby, hnojivo, substráty. Velmi široký sortiment osiv. Nakupte online nebo navštivte naši prodejnu!

Na které odrůdy se můžete letos těšit: Bjetin, Havran, Havel, Lukan (šlechtitel a majitel odrůd p. Kozák). V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Zaručená pravost odrůdy, prodej pouze v. ZÁŘÍ Ozimý širokolistý nepaličák.


Jakmile se nám podaří zpracovat většinu dosud nevyřízených objednávek, bude eshop znovu spuštěn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky