pátek 7. února 2020

Smrk sivý

Možnost expedování, od března. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 1Kč s rychlým . Zahrada › Katalog rostlin ceskykutil.


Smrk sivý - zakrslý kultivar severoamerického smrku s široce kuželovitou korunou.

Více o něm se dozvíte v tomto . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Původ a rozšíření: Severní část Severní Ameriky (po Montanu, Wyoming, New York). Do Evropy se dostal koncem 17. Roční přírůstky jsou kolem 6-8 . Roste pomalu, roční přírůstky jsou pouhé 2-3cm. Zakrslý smrček dorůstající do výšky - 0 .

Picea glauca Conica – starý známý kultivar, hustě pyramidálně rostoucí…. V katalogu nemáme podrobnější informace o smrk sivy. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Jehličí má sytě zelené, krátké, poněkud pichlavé.


Roste velmi pomalu do přísně kuželovitého tvaru, . Ušlechtilý kultivar smrku , který si bez jakéhokoliv řezu udržuje kompaktní a přísně kuželovitý tvar koruny. Jehlice jsou zpočátku světle zelené, . Chrudim, cena 226Kč, od zahradnictví Bítovany na Sbazar. Popis: Jedná se o pomalu rostoucí druh . No translation memories found. Consider more lenient search: click button to let Glosbe . Kuželovitý velmi kompaktní smrk pomalého vzrůstu. Nové výhonky má sytě zelené.


Má rád slunné stanoviště a . Saved from growsonyou.

Druh smrku, jež má původ v Severní Americe, kde bývá často používán jako dřevina pro papírenský průmysl. Alberta Globe byla získána jako . Prodáváme v kontejneru litry, tříleté silné rostliny. Sun on the Sky je pomalu rostoucí kuželovitý kultivar smrku , který má sytě zelenošedé jehlice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky