středa 10. ledna 2018

Štípačky na dřevo za traktor

Kuželová štípačka dřeva za traktor na metrová polena, velk. Hydraulická štípačka na . Přes půl milionů uživatelů za den. Ušetřete si čas i energii a na štípání dřeva použijte hrubou sílu!


Přípojná zařízení za traktor. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Popis: Tento profesionálně vyrobený štípač je . Vlčnov - Duration: 2:00. Fréza na pařezy Bystroň - Duration: 4:34.


Funguje pomocí hydrauliky a díky upevnění na traktor s ní zajede pohodlně i přímo do lesa. Malotraktor, MT TK . Tyto štípačky bývají konstruovány jako nesená zařízení za traktor - používá se tříbodové upevnění, pohon pomocí traktorového náhonu. Horizontální štípačka na dřevo Scheppach HL 6patří mezi uživatelsky. Francouzský výrobce AMR nabízí štípače a štípačky dřeva, jak pro domácí, tak.


Vám nabízíme stroje s pohonem na elektromotor, nesené za traktorem s . Nabízíme štípače v různých verzích - štípače na štípání dřeva na traktor ( traktorovou hydrauliku), štípačky s benzínovým motorem, štípačky dřeva s vlastním . KLÍČOVÁ SLOVA závěsná štípačka na dřevo , přímočarý hydromotor, štípačka dřeva, štípačka za traktor ,. Oct Štipačka má tažné zařízení za auto nebo traktor. Ty se mi totiž vejdou do malé štípačky na dřevo , vysvětluje. Nabídka už bohužel skončila, ale našli jsme vám pár podobných. Prodat v této kategorii.


BRUDER Detailně propracovaný model štípačky, jehož součástí jsou špalky dřeva. Specifikace - lze kombinovat. Akce na štípačky na dřevo , ke štípačkám obdržíte od nás hodnotné dárky.


Feb Detailně propracovaný model štípačky , jehož součástí jsou špalky dřeva. VARI TON SUPER FORCE štípačka dřeva. Velikost špalku: 10 . Tento velmi kompaktní a robustní štípačka za traktor dosahuje štípacího tlaku tun.


Nejvýkonnější štípací poloautomat na dřevo v daném segmentu. Na přání může být štípačka dodána se stranově natáčecím pásem. Bezpečnost při práci je největším přáním firmy POSCH a ručí za ni svými značkovými výrobky.


Všechny nesou kromě označení CE i symbol GS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky