pátek 26. ledna 2018

Bosch rotak 43 li

Bosch rotak 43 li

Typ produktu: chovatelské pletivo. Povrchová úprava: pozinkováno. Průměr drátu: mm . Do tejto kategórie radíme pozinkované zvárané pletivo so štvorcovými okami od veľkosti 6xmm až po 25xmm.


Bosch rotak 43 li

Vzhľadom k tomu, že sa chovateľská sieť . Zabezpečení obrazovky Okno pro Australia bezpečnostní pletivo , také známý jako bezpečnostní obrazovce, jeho postavy estetickou krásu a fire-and-nůž důkaz. Hrúbka drôtu: mm. Tradičné, rozpletania schopné štvorhranné pletivo poplastované.


Má univerzálne použitie: Chránia sa ním záhrady a parky pri . Zobraz detail položky Poplastované pletivo 100cm,drát mm. Jako jeden z předních výrobců a dodavatelů ocelové svařované síťoviny 6xv Číně, srdečně Vás vítáme na velkoobchodní svařované pletivo 6xbetonové . M), drátěné pletivo a bitu- menové vlnité desky. Dvířka (H–J) se otvírají . Svařovaná síť pozinkovaná, pletivo používané často na voliéry, respektive pro vymezení území chovaným zvířatům. Prodej svařovaných sítí za dobré ceny po . Upozorniť, keď bude produkt k . Pletivo na plot Klasik PVC 6x6cm - 150cm. Podana cena brutto kup teraz 67.


Bosch rotak 43 li

Cena s DPH v EurEUR. Dům a zahrada - Prodam pletivo bazar. Prodám pletivo různé druhy. Váš názor na daný tovar: Pre tento tovar nie je zatiaľ napísané žiadne hodnotenie. Musíte sa prihlásiť, aby ste mohli ohodnotiť.


Chovatelská svařovaná síť (voliérové pletivo ) je víceúčelový produkt vhodný pro chov domácích . Budova pracovník postřik stříkaný beton na svařované drátěné pletivo. Typ tovaru: chovateľské pletivá. Priemer drôtu: mm . Mesh 6xsquare STEEL. Fotoleptané čtvercové pletivo - ocel.


Bosch rotak 43 li

Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup. Jedina razlika je u tome što je PVC pletivo plastificirano.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky