úterý 30. ledna 2018

Jabo 2 b

Jabo 2 b

Slouží k odpuzování divoké zvěře zejména od silnic, čímž výrazně snižuje riziko srážek . Plašič divoké zvěře ? Jestli myslíš ty píšťalky tak z auta neutrální. Měl jsem je tam, žádné zvíře mi pod kola . Ultrazvukové plašiče divoké zvěře. Plzeň pokračuje v instalování ultrazvukových plašičů divoké zvěře , cílem je zamezit poškozování parků . Generuje specifické pulzy v . Tento odpuzovač divoké zvěře je určen k odpuzování srnčí, jelení, dančí zvěře , divokých prasat, lišek, jezevců, zajíců apod. Pulzní ultrazvukový odpuzovač- plašič divoké zvěře. Přístroj je určený pro ochranu venkovních prostor před divokými zvířaty jako je srnčí zvěř, jeleni, divoká.


Jabo 2 b

Tento plašič odpuzuje tyto zvěře: netopýr, zajíc, srna, svina, pes, . Kvalitní pulzní ultrazvukový odpuzovač- plašič divoké zvěře vyráběný v České republice. Použití špičkových součástek a. Kategorie: Divoká zvěř. Vhodné na divoká prasata, daňky, srny, lišky. Jedná se o novou verzi produktu s novým designem, rozšířeným úhlem záběru a vyšší odolností . SOLÁRNÍ PULZNÍ ULTRAZVUKOVÝ ODPUZOVAČ.


Zařízení je zaměřeno na lesní zvěř , zejména srnčí, jelení, dančí, divoká prasata, lišky, jezevce, zajíce, kuny. Elektronický odpuzovač ( plašič ) divoké zvěře DERAMAX - LEON. Používá se dále k ochraně stromů, zemědělských kultur a míst, kde chceme zamezit přístup zvěře např.


Do vyprodání všech položek. Zobrazit celý popis. Až roky provozu na baterii! Kvalitní ultrazvukový odpuzovač divoké zvěře vyráběný v České republice. Vám za Vaši důvěru a za nákup ultrazvukového plašiče divoké zvěře.


Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení. Odpuzuje srnky, jeleny, divoká . Je kvalitním ultrazvukovým plašičem (odpuzovačem) divoké zvěře.


Jabo 2 b

SÍŤOVÝ ZDROJ (V) NENÍ. Kombinované zařízení pro plašení srnčat a divokých prasat ve variantě s baterií a nabíječkou. Působnost je 1metrů. Balení obsahuje: - plašič.


Přírodní odpuzovač srnek, divočáků, zajíců a další divoké zvěře (proti okusu, ohryzu, poškození pozemku, zahrady). Divokou zvěř odrazují nepříjemným pískotem. Dva senzory už někdo ukradl.


Jabo 2 b

Zařízení vydává vysokofrekvenční zvuk, který zvířeti vadí podobně . Připevňuje se na přední část vozidla, při jízdě pak vydává vysoký tón nad prahem slyšitelnosti lidského ucha, který plaší zvěř , . Akustický plašič zvěře , sada 2ks. Deramax-Leon je plašič divokých zvířat ale má vliv i na domácí kočky, či psy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky