pondělí 29. ledna 2018

Fiskars sekera mala

Vhodná ke štípání menších špalků. Malá štípací Xsekera je vhodná pro štípání malých špalků. Topůrko je vyrobeno z kompozitního materiálu FiberComp, které snižuje únavu při práci. Nová geometrie čepele a nový . Univerzálna sekera X 10 . Tato sekera je navíc dodávána s . Kempingové sekery: sekera FISKARS X malá lehká sekera s šitým pouzdrem, sekera FISKARS X kempingová sekera s plastovým pouzdrem. Pre štiepanie extra veľkých klátov s . Hmotnost ostří 390g (hmotnost sekery bez násady), délka 230mm.


Fiskars sekera mala

Pro všechny Outdoor a Trekking aktivity. Typ zahradního nářadí: sekera. XŠtiepacia sekera - Malá. Safe splitting technique. How to sharpen your axe . Celková délka je cm.


Pre malé kláty s priemerom menším ako cm. Výborná pre štiepanie jednou rukou. Najlepšia na prípravu dreva na triesky na podpaľovanie. Porovnání cen fiskars sekera xstiepacky mala , srovnání cen fiskars sekera xstiepacky mala na portálu HLEDEJCENY. Dobrá sekera by nemala byť zasadená hlboko do stromu, ale mala by byť.


Husqvarna Štípací sekera malá. Způsob užití: štípání špalků. Záruka (v měsících): 24. Katalogové číslo: XS X7. Fiskars Ostřič seker a nožů Xsharp.


Skvěla pro použití jednou rukou. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pro malé špalky s průměrem menším než cm. Nejlepší je na přípravu dřeva na třísky na.


Kč 95Kč bez DPH . FISKARS Xmalá štípací sekera – Na štípání menších špalků a palivového dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky