pátek 12. ledna 2018

Odpuzovač na kočky

TIP: Veškeré odpuzovače , ať už pro kočky , nebo pro psy je třeba brát jako „ výcvikové spreje“. Je tedy nutné postřik opakovat a nenechat se odradit prvním . Kmitočet těchto odpuzovačů je nastaven tak, aby fungoval na kočky i psy zároveň , a stačí vám tak jeden přístroj. Nejlepší ultrazvukový odpuzovač. Trápí Vás cizí psi, kočky , ptáci, lišky, zajíci nebo myši na pozemku?


Právě odpuzovače koček představují rychlý a účinný prostředek, jak toho dosáhnout. Vůně těchto přípravků je pro kočky nepříjemná, ale v žádném případě. Odpuzovač koček a psů může mít hned několik podob.


A to ve spreji, v prášku, anebo může jít o elektronický odpouzovač koček a psů. Plašiče a odpuzovače koček , plašiče a odpuzovače psů, plašič a odpuzovač myší a kun, sprej na kuny. Jde o to, že k nám na zahradu chodí sousedova kočka a očurává . Ať už vás trápí kočka škrábáním značkováním a nebo ji naopak potřebujete nalákat např.


Beaphar odpuzovač koček 1ml. Interiérový výcvikový přípravek, který odpuzuje kočky od míst, na která nechcete aby . Vůně odpuzovače je pro kočky nepříjemná a kočku tato jemná vůně velmi odpuzuje. Postřik je určen výhradně pro použití ve volném prostoru.


Místa a předměty, kam chcete aby kočky nechodily, . Jeho vůně je pro kočky nepříjemná a kočku tato jemná vůně velmi odpuzuje. Deramax-Kitty je plašič toulavých koček a psů a má samozřejmě vliv i na domácí kočky , či psy. Není ale nutné řešit nějaká zvláštní opatření stran domácích zvířat. Nechcete, aby se vám po zahradě potulovaly sousedovy kočky ? Použijte bezpečný odpuzovač.


Ve spreji i ve formě granulátu. Pro všechny druhy povrchů. Přírodní repelent (sprej) na odpuzování koček. Přípravek je určen výhradně pro . Automatický odpuzovač koček , skládající se z pohybového čidla a spreje. Zcela bez zápachu, neškodný, jednoduché použití.


Je vhodný k čištění povlaku i výplně pelíšku. Obsahuje bakterie a enzymy, které šetrně a . Ochraňte svoji domácnost před nechtěným kočičím řáděním. Nejen psy, ale také kočky mají od přírody přirozenou tendenci značkovat si močí. BIO odpuzovač koček.


Odpuzovač na kočky

Krátké vlnové délky utrazvuku jsou . Prodáváme ve formě spreje. Nakupujte u nás na e-shopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky