pátek 12. ledna 2018

Planeo elektro

Planeo elektro

Vrbovka malokvětá - nať. Neužívat v případě srdečních onemocnění a při výskytu otoků. Složení: vrbovka malokvětá nať. Dávkování: - šálky denně.


Planeo elektro

Neužívát v případě srdečních onemocnění a při výskytu otoků. V uváděných dávkách je nepravděpodobný výskyt nežádoucích účinků. Její výskyt je po celé ČR, ale lépe se jí daří v podhorských oblastech.


Drogou vrbovky je nať. Mezi účinné látky obsažené ve vrbovce patří flavonoidy, ellagitaniny, β-sitosterol a třísloviny. Má podpůrný účinek při poruchách ledvin, močových cest a prostaty. Jahodník list, vřes květ, rybíz černý list, zlatobýl nať, brusinka . Vŕbovka malokvetá sa najviac osvedčila pri problémoch s prostatou, močovým mechúrom a obličkami. Vŕbovka obsahuje dôležitý polyfenol Oenotein B, ktorý.


Planeo elektro

Na Slovensku má najviac lokalít prirodzeného výskytu v povodí Váhu, kde sa vyskytuje od podhoria Západných Tatier až hlboko do. Epilobium parviflorum), . Výskyt : vrbovka malokvětá se vyskytuje na většině evropského kontinentu včetně České republiky. U nás se s ní můžeme setkat. Indikační hodnota pro reakci: - výskyt většinou v podmínkách bohatých vápníkem ? Louky, lesní mýtiny, paseky, pole, spáleniště, rumiště, podél cest, roste na půdách vlhkých i. Výskyt : Vŕbovka rastie pri potokoch a na vlhších lúkach a často sa uchytí na zhoreniskách . Bylinný čaj, porcovaný v nálevových. Je vhodný v období zvýšeného výskytu.


Dostupnost: SKLADEM - do hod. Recenze od uživatele s celkovým hodnocením. Přidat recenzi produktu . V současnosti mají velmi rozsáhlý areál přirozeného výskytu , který zahrnuje celou . Výrobek není určen pro děti. V Česku ji najdeme nejčastěji v nížinách a podhorských oblastech.


Planeo elektro

Roste v Evropě a také v části Asie. Prostabil obsahuje extrakty z trpasličí palmy, vrbovky malokvěté a slivoně africké s. TUR syndrom (frekvence výskytu méně než ), zahrnuje soubor . Jeho výskyt výrazně závisí na hladině mužských hormonů zvaných androgeny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky