středa 31. ledna 2018

Koupaliste nemcicky

Otevírací doba od 26. Lyžařský areál v Němčičkách je nejníže položený lyžařský svah ve střední Evropě. Public Swimming Pool. V letních měsících je v provozu koupaliště a antukový kurt, v zimních měsících lyžařský vlek s půjčovnou vybavení.


Pro ubytované s koly je určen samostatný . Levnější vstupné na něj mají totiž vojáci. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí koupaliště.


Němčičky - ubytování na chatě, chatce či apartmánu. Jihomoravský kraj, Česko. V létě vám během výletu jistě přijde vhod. Zaplavat si tu můžete v bazénu velkém 49 . Provozujeme letní koupaliště. K dispozici je dvojitá skluzavka pro děti do 12-ti let a dětský bazén.


Koupalište Hustopeče. Relax na Morave Online Reservations Nemcicky ev. Reviews, Map, Photos, Last Minute Discounts and Deals Save up to . Skluzavka, skákací prkno, travnatý břeh, panelové dno.


Půjčovna sportovních potřeb na kolo, fotbal, volejbal, tenis a stolní tenis. V areálu je dále hřiště na kopanou, antukové hřiště na tenis, volejbal a nohejbal, lyžařský vlek, svah . Find unique places to stay with local hosts in 191 . Compare AND book Nemcicky Hotel Accommodation with the Australian Owned Hotel. Exceptional cleanliness 9. S místem pro stanování sousedí letní koupaliště. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu.


Garance stejné nebo nižší ceny. Belong anywhere with . Previous attachment Next attachment. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Vesnické muzeum Kobylí. Najdi jedinečná ubytování u místních hostitelů ve 1zemích. Střílky 32 Střílky mapa 36.


Hosté našeho penzionu mají výhled na sjezdovky či na místní koupaliště. Sportovní areál TJ Sokol zahrnuje koupaliště , sjezdovky, dětské hřiště i hřiště na fotbal, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky