pátek 30. června 2017

Jed na krtky

Jed Stop proti škůdcům je nástraha v podobě gelu na likvidaci všech škůdců. Přípravky určené k hubení nebo vypuzení krtků. Dýmovnice proti krtkům, pasti na krtky , odpuzovače krtků, solární odpuzovače krtků. Gely na krtky jsou mocnou zbraní, jak se zbavit krtka na Vaší zahradě. Jedy na myši, potkany, krysy, krtky a další škůdce.


Granule na myši, likvidace potkanů, krys.

Nejprodávanější přípravky: Stop škůdcům gel, Rat Killer, Stop sáčky. Na místo, kde má dostatek potravy, se pak vrátí. RADA: Zakopejte do země speciální pasti. Jedná se opět o dražší řešení.


Hlodavec vleze do pasti díky voňavému gelu a uvízne v odchytové pasti. Pasivní likvidace geleGEL působí také jako . Na rozdíl od kresleného krtka v kalhotkách vás ale ten skutečný dokáže pěkně potrápit. Protože vyhnat krtka ze zahrady je těžké.

A babské rady na něj většinou. Ratimor měkká nástraha 150g Jed na potkany a myši s brodifakem. Jak vyhnat krtka ze zahrady? Způsobů, jak se ho zbavit, je spousta.


Většina funguje jen dočasně, proto je dobré metody střídat. STOP škůdcům gel účinkuje na krtky , myši, potkany, hryzce, hraboše a krysy. Vlhký, velmi aromatický, atraktivní a voňavý gel láká hlodavce k sežrání.


Mezi nejprodávanější jed na myši, krysy a potkany patří přípravek Ratimor nebo silně aromatická pasta. Výhled z poddůstojníkovy helmy se zaměřil na místo, kde dráty vedly do budovy. Titánu je jen jedna taková potvora. Poznáte rozdíl mezi krtinou a krtičinou?


A jak poznáte, jestli vám na zahradě škodí krtek nebo hryzec? Z praxe při odchytu hrabošů nebo hryzců jsou prokázané . K sestavení pořádného plašiče na krtky ti stačí jenom jedna prázdná PET lahev Braníčku, nožík, železná tyčka (asi metr dlouhá) a pár kamarádů, kteří si s tebou . Rodenticidy - jedy na hlodavce. Prevence je jedna z nejefektivnějších forem, jak se zbavit krtka na zahradě. Doporučujeme na vaší zahradě zavést následující preventivní .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky