pátek 16. června 2017

Levandule prodej rostlin

Levandule - rostlin. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Lavandula - levandule. Je velmi atraktivní svými tmavě fialovými květy a stříbrně.


Jsou ideálním řešením.

Pěstujeme tři druhy levandule – levanduli lékařskou (lavandula angustifolia), levanduli. Používá se v aromaterapii, na koupele a lahodné. Hledáte levandule sazenice? Jen málo rostlin je tak oblíbených jako levandule a nesmí chybět v žádné zahradě.


Využití je zejména ve farmacii, kosmetice a jako odpuzovač . Abychom dosáhli mohutnějšího květenství, musíme rostlinu pravidelně vystříhávat. Rostlina je to teplomilná a vápnomilná.

Po odkvetu větve levandule seřežeme. Půdy vyžaduje písčité i kamenité, prohřáté s dostatkem živin. Předmětem sběru je květ, sbíraný od . Vzrostlé rostlinky se přesazují na venkovní stanoviště nejdříve v polovině května nebo spíše až v červnu. Vyžadují slunečné a teplé stanoviště, ale je dobré rostliny.


Na zimu přikryjte chvojím. Stanoviště: plné slunce. Doba květu: červen - srpen. Výška vzrůstu: - cm. Najdete zde více než druhů léčivých a aromatických rostlin.


Zahrada orientovaná k jihu je ze severní strany chráněna třímetrovou kamennou zdí, která zde . Rozmnožuje se semeny nebo dělením trsů nebo řízky z výhonků jednoletých rostlin. Počet kusů v balení:ks. Těsně před sklizní záhony plné levandule různých odrů prodej rostlin , dekorací a občerstvení z . Bruntál, levné rostliny.

Chládek Zahradnické centrum. V našem Zahradnictví se specializujeme zejména na prodej rostlin , a to jak venkovních, tak pokojových. Naleznete u nás rostliny. Celá rostlina příjemně voní, což vyvolává pohodu a klid.


Koupíme ji jako hotovou rostlinku nebo ji můžeme vypěstovat od semínka. Pěstování od semínka je poněkud náročnější, protože .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky