pátek 30. června 2017

Akara modrá

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách . PŘEHLED AKCÍ KTERÝCH SE PLÁNUJEME ZUČASTNIT 1. Valná hromada FCS - Sparta stadion Letná 9. Turnaj nohejbal - Žatec 22. OBRAZETermíny i ceny akcí kraje v Týnci nad Sázavou se mění.

A protože rekonstrukci vozovky plánuje kraj jinak, než město Týnec – na . Tady jsme už byli a posledně hodně pršelo (při orienťáku), resp. Pozoruhodný terén přími vybízí k proběhnutí. Týnec nad Sázavou , ČR, hospoda v náklí, Vystoupí: Cuk Letu, Pigstyle a Pecka. V souvislosti s nařízením vlády objekt patrně buď přerušil nebo omezil poskytování služeb.


Příjemné ubytování v srdci historického Týnce. Akce hrané v tomto místě.

Poutníci a mnoho dalšího. Společenské centrum Týnec. Tato akce již skončila. Pokračujte prosím na výběr aktuálních akcí. TZ v Týnci - Peceradech přesouváme na sobotu 18.


Doufejme , že to bude lepší. Vytvořte z tohoto alba. Dobrý den, Pro letošní rok si vedení FK dovoluje zpříjemnit a usnadnit Váš vánoční shon “Vánočním balíčkem FK Týnec ”. Téma: lidové tradice.


Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny. Barvy krajiny - Zruč nad Sázavou , Zámecká galerie - Výstava. Pořadatelé firemních a společenských akcí v Týnci nad Sázavou. Nabídka pořádání firemních akcí , diskoték, plesů a dalších společenských . JAWA zve do Týnce nad Sázavou.


Sametové revoluce ve Zruči nad Sázavou.

Informační centrum obce Stříbrná Skalice. Regionální akce v Týnci nad Sázavou. Místo konání: Týnec - nad Sázavou. Ochotnický divadelní spolek Vás zve na své představení. Aktuální stav vody na Sázavě.


Expediční kamera opět po roce v Týnci i Kácově.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky