úterý 13. června 2017

Mulčovače vari

Vyžínač křovin VARI Hurricane F-55 motor HONDA GCV 19 výkon 6. Pro údržbu soukromých zahrad a . Jde o ekologickou likvidaci trávy a plevele pomocí . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Podle ceny: od nejnižší .

V nabídce máme mulčovače AS-MOTOR, které jsou hlavně pro profesionální využití. Pro osobní využití jsou spíš mulčovače VARI a Motor JIKOV. Průběh testu mulčovače VARI F-5Hurricane, který dosáhl. Kryt mulčovače VARI je určený pro všechny modely řady VARI F-5a pro mulčovací adaptér VARI VM-580.


Jednoúčelové mulčovače VARI. Název, Název sestupně, Cena, Cena sestupně. V této kategorii naleznete široký sortiment mulčovačů vysoké trávy a křovin.

Mulčovač Vari F-7Hydro. KOMPLETNÍ NABÍDKA PŘÍSLUŠENSTVÍ NA MULČOVAČE VARI ZDE. Pro pohon byl zvolen úsporný a dnes již osvědčený motor Honda GCV 160E. Dnešní modelová nabídka bubnových sekaček . Nechce řešit problém, jak naložit s posečenou trávou. Pro tyto uživatele jsou nejlepšími pomocníky mulčovače nebo vyžínače křovin.


Velký výběr náhradních dílů FIELDMANN, HECHT a jiné. Jste zde: Náhradní díly Vari Sekačky bubnové a mulčovače VARI. Letošní novinkou je vyžínač křovin HURRICANE F-5s vysoce výkonným motorem Honda GCV 19 dvěma rychlostmi pojezdu, HDG zinkovaným sekacím. Detaily ze stránky E-shop - MULČOVAČE - VARI na webu RETOS Praha, s. Zaoberáme sa predajom lesnej, záhradnej, komunálnej techniky, ručného náradia a predajom, montážou a servisom bazénov a bazénového príslušenstva. Značka motoru, Honda.


Prodej a servis lesní a zahradní techniky Pardubice. Neváhejte a pošlete nám. Váš dotaz nebo poptávku.

Plachetka zabraňuje odletu sečeného porostu. Prodej Vari mulčovače a vyžínače křovin pro údržbu nepravidelně sečených ploch. Kryt mulčovače Je určen pro všechny modely řady F-5a pro mulčovací adaptér VM-5multifunkční bubnové sekačky Luciny MaX. E-shop zahrada a nářadí, elektrocentrály, železářství, Vám nabízí stroje Dedra, Güde, Vari , Heron, Baťacz. Nůž mulčovače VARI F-7mulčovací.


Technické parametry: . S tím vám pomohou mulčovače VARI řady HURRICANE, které vám vždy usnadní práci. Vlajková loď F-7Hydro, která je určená do těžkého nasazení, . Je určen zejména na údržbu menších užitkových ploch (zahra sadů) a ostatních travnatých pozemků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky