úterý 20. června 2017

Orchidej uhnilé kořeny

Suché skvrny na listech. Měkké, hnědé či černé. Zdá se vám, že vaše orchidej chřadne či málo kvete? Projděte si jednotlivé.


Jak pomoci orchidejím ,kterým uhnije většina kořenů ? Občas si koupím odkvětlé orchideje ve výprodeji. Dvakrát se mi ale stalo,že rostlina přestala prospívat. Dá se tato orchidej zachránit? Přelití, opětovné zasazení, jak dál? Phalaenopsis - uhnilé kořeny?


Nezaléváte ji moc často? Zkuste hnojivo pro orchideje. Došlo s největší pravděpodobností k přemokření substrátu, kořeny z velké části uhnily a rostlina má nyní nedostatek kořenů k tomu, aby . Až jsem přijela domů, tak jsem orchidej vzala z toho průhledného květináče a dala. Ustřihněte ten květní stvol, odstraňte všechny zbytky uhnilých kořenů , kytku . Kořeny - Kolem dokola. Možná vám uhnily jen některé z nich.


Odstraňte některé listy. Orchidej uhnilé kořeny. Pokud vaší orchideji uhnívají kořeny , odstraňte spodní listy.


Doma jsem je ihned vyklopila z květináče, očistila uhnilé kořeny , znovu . Zobrazit téma - Uhnilé kořeny. I will share more details via PM. I suggest discussing the details in the PM or through my contact details , or in our office. Vzdušné kořeny nikdy neodstřihujeme, pokud tedy nejsou očividně uhnilé. Mezi koupáním voda dovnitř nesmí přijit, uhnily by.


Orchidej uhnilé kořeny

C Letošní rekord: květů na jedne orchideji. Záchrana orchideje (svraštělé listy, usychání květů, opadávání poupat, hnijící kořeny ) - Zahrada - celý návod - MojeDílo. Tana LukešováGardening. Ahoj, po návratu z dovolené jsem našla nešťastné orchideje , které nepřežily ulití. Protože nejsem vůbec pěstitel, prosím o RYCHLOU radu, . Jestliže je pozdě, vyjměte orchidej z květináče, zbavte substrátu a prohlédněte kořeny.


Zasoluje velmi citlivé kořeny orchidejí a rostlina hyne. Zdravím všechny pěstitele orchidejí a chtěla bych poprosit o radu. Rostlinu vyjměte a ostrým nožem ořežte uhnilé kořeny a popř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky