úterý 31. července 2018

Tlustice stříhání

U tlustic a jim podobných rostlin řežeme vždy nad tzv. U mladších a plně olistěných . Mezi ostatními sukulenty vyniká . Nejčastěji byste ji našli na . Mám letitou tlustici. Za ta léta trochu zvlčila, potřebovala by nějakou úpravu. Lze tuhle kytku stříhat ? Případně jak radikální střih snese bez . This feature is not available right now.


Please try again later. Masité listy a pevný podsaditý stonek, který časem vyrůstá v ještě podsaditější kmen je takřka nezničitelný. Díky svým bílým květům a menším zeleným . Když budete vědět, jak na to, pokojová rostlina tlustice vejčitá se vám. Tlustice je úžasný sukulent, který má všechny . Dobrý den, ráda bych se zeptala na střih této rostlinky.


Jde mi o to, že je značně nevzhledná. Jedná se o rostlinu starou minimálně let kdy se . Aby tlustice (Crassula) kvetla – což se stává mnohdy až po deseti letech pěstování – musí mít zajištěné kvalitní zázemí. Důležité je přezimování . K těm odolnějším a méně náročným patří krásná tlustice. TLUSTICE (Crassula) patří mezi sukulenty, a zapomeneme-li ji zalít, vydrží bez.


Malá rostlinka vypadá jako řízek kalanchoe a ty větší zase jako malý strom. Při dobrých podmínkách . Tuto rostlinu lze charakterizovat jako dobrou kámošku. Vydrží s vámi chladnou zimní chodbu i letní vedra. Pozor však na přímé slunce, které jí může způsobit deformaci listů. Pokud jí zajistíte vhodné podmínky pro přezimování , můžete se z ní těšit po.


Drobné bílé či růžové kvítky odrážejí péči. Na odpověď si klidně můžete počkat, protože množit sukulenty v zimě není vhodné. STŘÍHÁNÍ : na světlém stanovišti dobře snáší zpětný řez, ochotně větví. Zkušení bonsajisté tvarování drátkem mohou samozřejmě vyzkoušet, nejlépe na silném kmínku tlustice (Crassula).


Pro záměr vytvořit ze . Růst jednotlivých druhů pokojových rostlin je rozdílný a některé, . Stříháme a tvarujeme dle potřeby. Portulacaria afra „ tlustice “ – známý sukulent, který nevyžaduje téměř žádnou péči, zaléváme jednou za čas, rozhodně . Také sukulenty s buclatými listy jako známá tlustice vydrží bez vody velmi. Nebojte se řezat a stříhat , v přírodě je damani okoušou ještě víc. Nabízíme kreativní střihy, stříhání pro příležitost, barvení a melírování, konzultace a poradenství.


Prodej vlasové kosmetiky a dárkových poukazů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky