pondělí 23. července 2018

Parková lavička

Hledáte spolehlivého českého výrobce? Parkové lavičky patří do našeho sortimentu už několik let a každý rok přidáváme nové a nové typy. Vyrábíme a dodáváme městský mobiliář.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Pokud se zajímáte o nákup prvotřídních parkových laviček , jste na správném místě.

Parková lavička - Velký výběr kvalitních zahradních laviček. Zahradní lavičky betonové, celokovové nerezové, lavičky z tropického dřeva. Atraktivní vzhled a . Nabízíme dřevěné, kovové lavičky parkové i zahradní. Kvalitní a pohodlné venkovní lavičky za příznivé ceny!


Lavička s opěradlem a bočnicemi. Potřebujete venkovní parkové lavičky ? Za skvělé ceny Vám nabídneme široký sortiment kvalitních parkových laviček s odolnou ocelovou .

Betonová parková lavička s opěradlem vyrobíme i ve vysoce odolném provedení Antivandal ze žárově zinkovaných profilů. Povrchová úprava dřevěných částí lavičky mořením. Možné barvy sedáku: palisandr, teak, ořech, buk. Skladem Na dotaz Poptávka . V katalogu nemáme podrobnější informace o Parkova lavicka.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Jednoduchá parková lavička s možností výběru délky prken. Barevné odstíny prken a konstrukce naleznete v náhledu fotografií u produktu.


Litinové parkové lavičky v kombinaci se dřevem jsou díky své konstrukci obzvláště odolné proti poškození. Litina je zároveň ošetřena proti korozi, dřevo je pak . Vyrobeno v České Republice. PARKOVÁ LAVIČKA délka 1cm.


Masivní kovová konstrukce z jäklového profilu 60xmm a ploché oceli v kombinaci se smrkovými latěmi. Již let navrhujeme a vyrábíme parkové lavičky , zastávky, přístřešky, odpadkové koše, stojany na kola, zábradlí, zahrazovací sloupky, informační nosiče, . Smrkové fošny, barevné provedení mahagon. Nakupujte online na Kwesto.

Vykouzlíme jak klasický mobiliář do parku, na náves i náměstí, tak také hravé . Venkovní parková lavice s opěradlem v atraktivní barevné kombinaci je vhodná do městských zahra parků i ulic. Je vybavena patkami pro kotvení k pevnému . V některých lokalitách sponzorují nákup a . Moderní parková lavička. Ocelová konstrukce lavičky Vendulka je lakována vypalovanou práškovou barvou, která zaručuje mimořádnou odolnost vůči korozi a . Vyberte si z široké nabídky parkových laviček vysoké kvality zpracování a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky