pátek 20. července 2018

Atlas květin podle barev online

Roztomilé dětské hřiště s šikmou dřevěnou stříškou, na kterém se děti jistě do sytosti vyřádi. Velké dětské hřiště s dřevěnou střechou a bočním balkonem si vaše děti zamilují. Nástup je řešen pomocí . Fort budou Vaše děti milovat, hřiště vyniká svým veselým barevným dojmem, zajímavou plachtovou . Hřiště Tower obsahuje výstupní žebřík, pískoviště v dolní části sestavy a .

Zazimovat dětské hřiště není nic složitého. Dlouhá skluzavka ve výšce 145cm. Rozměr podesty 130x130cm.


Kvalitní smrkové severské dřevo, lepené hranoly, zajímavé příslušenství a hlavně příznivá cena. Výběrem dětského hřišt. Stříška chrání děti před sluncem i nepříjemným deštěm.


Pod podestou je obrovský prostor pro pískoviště.

Skluzavka součástí balení. Vyrobeny jsou s maximálním . Dětský úsměv na tváři je bezpochyby snem každého rodiče. Docílit toho můžete nejrůznějšími způsoby. Můžete svému dítku dát novou hračku, . Přehledný a jednoduchý montážní systém STEP. U nás dostanete kompletní hřiště včetně hranolů, prken a veškerého spojovacího materiálu.


Ahoj, chceme pořídit dětem nějakou sestavu dětského hřiště na zahradu. Máte někdo zkušenosti z jungle gym nebo jiným výrobcem? Nebo nebudete někdo . Sestava obsahuje šplhací horolezeckou stěnu, špičatou plátěnou střechu v modré . Zabavit děti někdy není zrovna nejjednodušší úkol.


Hrací věž je dvoupodlažní a obě podesty jsou zcela zakryty pevnou . I dětské hřiště může být rostoucí. Swing modul je sice pevně přimontován k dětskému hřišti, ale při zátěži dvou dětí , je lepší strany Swing Modulu ukotvit do země.

Konstrukce hrací věže je dvoupodlažní. Dětské hřiště Tower se skluzavkou. Pro vaše děti se pak v létě zahrada může stát hřištěm - vyřádí se na trampolíně, hrací věži nebo na houpačce. Přetvořte džungli v překrásnou rajskou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky