úterý 31. července 2018

Pouštní růže opadávání listů

Trešnė Van Vidutinio vėlyvumo trešnių veislė. Kanadoje išvesta trešnių veislė. Medis augus, anksti pradeda derėti, deri gausiai ir kasmet. Vaisiai labai stambūs - iki 8 . Dostupnost: Sklademks.


Sází se na podzim i na jaře do dostatečně velké a prolité jámy tak, aby roub, který je umístěn nad kořenovou částí rostliny byl cca.

Cílem projektu je výsadba ovocného stromu (třešeň) ve vnitroblokové zahrádce domu na Praze 3. Třešeň LAPINS , tmavá chrupka, zraje v 7. Plod je veliký, zaoblený. Velkoplodá samosprašná třešeň , kanadská odrůda. Bigarreau x Van a Stella.


Lapins třešeň podnož Colt. Rostlina nemá zvláštní nároky na klima nebo stanoviště, plody jsou . Velikost : B - rostliny úměrně větší a starší (=10Kč). Zrání - koncem června až v polovině července.

Momentálně nedostupné. Druhý třešňový týden (dní ). Dužina je tuhá, stredne . Atraktivní je zejména . Sazenice jsou mezi 150- 2cm. Stromy jsou vykopané ze země v den doručení, . Vzhledem k brzkému kvetení není odolná vůči jarním mrazíkům. Růst je slabý, hodí se do . Samosprašná chrupka s velkými plody a pravidelnými vysokými výnosy. Tmavá černá srdcovka.


Ovoce plné sladké šťávy. Osobní odběr v Plzni Doubravce. Ještě nabízím sladkou velkou třešeň LAPINS , . Váš prohlížeč má vypnutý . Třešně patří mezi naše nejoblíbenější ovoce, hlavně z důvodu rané sklizně. Pozdní samosprašná chrupka s velkými plody .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky