pátek 20. července 2018

Pohony vrat praha

Pohony vrat praha

Pohon vrat na posuvná a křídlová vrata a brány. Pohony na jednokřídlá i dvoukřídlá vrata. Akční sety na pohony vrat za přijatelné ceny. Specializovaný eshop na . Nabízíme pohony křídlových a posuvných bran a jejich příslušenství. Nabízíme montáže pohonů , výrobu konstrukcí pro posuvné a křídlové brány.


Společnost ADAVSYS s. Mimo garážová vrata dodává firma i pohony vrat a pohony bran , komponenty na brány, rychloběžná vrata , těsnící límce, vyrovnávací můstky a příslušenství. POHONY VRAT , POHONY BRAN , DÁLKOVÉ OVLÁDAČE, ZÁVORY, DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ, VJEZDOVÉ BRÁNY A GARÁŽOVÁ VRATA , KOMPONENTY PRO . Naše pobočky naleznete v těchto městech Kladno , Praha , Plzeň a české Budějovice. Vybírejte si z nabízených pohonů pro křídlové a posuvné brány. Robus4je kompletní sestava pohonu pro posuvné brány do hmotnosti 400kg.


Sada obsahuje: pohon RB4vč. Nabízíme široké spektrum pohonů pro roletové systémy s dálkovým ovládáním. Pro garáže bez jiného přístupu než garážovými vraty lze pohon vrat vybavit . V naší nabídce je široká škála pohonů od renomovaných výrobců NICE a Beninca. Stropní pohony SPIN (NICE). Výroba, prodej a montáže všech vratových systémů.


Výhradní zastoupení firmy RIB - vratové pohony a závory. Jsme prodejce pohonů od firmy Liftmaster, . Když byl vyvinut první motor LiftMaster, byl to velký luxus mít doma vrata na automatický pohon. V této době už více jak domácností využívá tuto možnost. Montáže vratových pohonů včetně komletní stavební připravenosti. Dodáváme a montujeme závory, pohony vrat a pohony bran křídlových a posuvných.


Pohybujeme se v oblasti výroby garážových vrat a vjezdových bran už dlouhá léta a rozhodli jsme se zaměřit na kvalitu. Po zkušenostech s vraty a pohony firmy. Dodáme Vám brány, garážová vrata a jejich pohony , zastíníme Váš objekt nebo zahradu, otevřeme Vám cestu k pohodlí. Partnerské firmy provádějící odborné montáže a servis garážových vrat TRIDO pro okres Praha -západ.


Kromě dodávky inteligentních domů se společnost zaměřuje na výrobu a instalaci garážových vrat , vjezdových bran , předokenních rolet, plotů a prodej pohonů. Bezproblémové ovládání otevírání a zavírání vrat není komfortem ale u Okna Macek Praha již daným standardem (možnost elektrického pohonu ). Průmyslová a garážová vrata , rychloběžna vrata a vjezdové brány. Vítejte u společnosti Hörmann – předního evropského výrobce vrat , dveří, zárubní a pohonů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky