úterý 17. července 2018

Automaticke sekacky na travu

Nová řada sekaček Automower od Husqvarny je nejvyšším projevem vysokého výkonu a výjimečných výsledků. Tichý elektrický motor seká trávník zcela . Robotické sekačky jsou schopny nahradit podstatnou část lidské práce při úpravě trávníku. Hodí se zejména na rovnější plochy, bez většího množství překážek. Robotická sekačka na trávu LandXcape 6Robotická sekačka Landxcape . Trávu nesbírá, ale v častých intervalech zastřihává o pár milimetrů. Jsou plně automatické.


Všechny modely jsou dostupné také ve verzi smart - díky tomu můžete svoji sekačku ovládat snadno a bezpečně pouze jedním prstem . Nebaví Vás sekání zahrady a časté návštěvy servisu? Máte rádi jednoduché řešení? V posledních letech získávají stále větší a větší oblibu. Zejména proto, že šetří nás čas, který můžeme využít mnohem lépe než se starat o trávník. Péče o trávník může být tak snadná!


Worx Landroid S WR130E 300m². Ideální pro menší zahrady až do 3m². Automatickou sekačku stačí pouze nainstalovat na vaši . Unsubscribe from Ondřej Tůma?


V tomto videu uvidíte názornou ukázku instalace robotické sekačky. Na jejich rozšíření se . Robotické nebo někdy také automatické sekačky na trávu pracují na velmi podobném principu jako automatické vysavače. Husqvarna Automower následně registruje, které části zahrady již sekačka sekala a podle . Svoji práci odvádějí automatické sekačky pečlivě a téměř bezhlučně.


Naše sekačky řady HRG IZY se dělí na verze bez pojezdu nebo s vlastním pojezdem. Práce se sekačkami IZY je skutečně easy, tedy snadná. Proč by měli sportovní kluby využívat automatické sekačky na trávu Husqvarna:.


Dejte si nohy nahoru a vychutnejte si pohodu na zahradě, zatímco vám robotická sekačka RLM poseká trávník. Sekačky na trávu koupit o objednat u OBI. Díky multi-senzorové technologii, flexibilnímu . Prodej, distribuce - automatické sekačky na trávu , robotické sekačky Automower, to vše nabízí a distribuuje firma GARDENTECH Jaroslav Toninger z Brna. Taková robotická sekačka na trávu se řadí mezi profesionální zahradní. Pokud je sekačka ukradena, spustí se alarm s vysokým zvukem a lze jej deaktivovat pouze s jedinečným kódem sekačky.


Cena za instalaci se . AUTOMATICKÉ , ROBOTICKÉ SEKAČKY NA TRÁVU - AUTOMATICKÉ , ROBOTICKÉ SEKAČKY VÁM UŠETŘÍ DALŠÍ PRÁCI A ČAS. Navíc robotické sekačky. Společnost Husqvarna vám . Sekačka seká zahradu nezávisle na Vás a udržuje Váš trávník v perfektním stavu. Proto nevadí ,že posekanou trávu nesbírá, ale mulčuje.


Na Vaši žádost Vám sestavíme projekt automatické zahrady, kde Vám bude sekat trávu sekačka Automower. Zabýváme se prodejem lesní, zahradní a komunální .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky