pátek 22. listopadu 2019

Maliník polka prodej

Polka je jednoznačně nejlepší odrůdou remontantních malin. Chutově nemá mezi ostatními. Nenáročný stáleplodící maliník, jedna z nejlepších odrů vhodná i pro pěstitele začátečníky. Stáleplodící odrůda s OBŘÍMI PLODY vynikající chuti.


Označovaná za nejlepší odrůdu malin vůbec. Hledáte malinik polka ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Keř se středně velkým růstem, výška až m. Ovoce středně velké . Růst je polovzpřímený až vzpřímený, hustý. Odrůda je téměř bez trnů. Počet kusů v balení: ks. Plodí i na jednoletých výhonech. U sazenic malin zaručujeme krásné a zdravé kořeny.


Maliník Polka není nijak náročný na pěstování.

Rostlina roste vzpřímeně a má méně trnů. Sazenice maliníku Heritage mají velké s sladké plody. Dvakrátplodící odrůda plodí na nových a loňských výhonech, s velkými a velmi chutnými a aromatickými plody, vysoká plodnost, vysoká odolnost . Prodej ovocných stromků.


Velkoplodá, remotantní odrůda (dvakrát plodící). Zraje začátkem srpna, pak průběžně až do mrazů. Chuťově vynikající polská . Saxa Record - Heritage - Tulameen - Valentine. Beztrnná ostružina: Thornfree.


Líska: Lombardská bílá, červená, Halská obrovská. HERITAGE je středně raná odrůda jednouplodícího maliníku vyšlechtěná v Maďarsku. Je považována za jeden z nejkvalitnějších maliníků v celosvětovém měřítku. Plody jsou velké, zářivě červené, lesklé, kuželovitého tvaru, pevné s velmi . Nabízíme Vám sazenice maliníku a ostružiníku na prodej od místního jihočeského pěstitele.


Maliny: Polka , Heritage, Tulameen a Valentina. Find this Pin and more on Zahrada by Karel Becvar. MALINÍK ( Heritage, Willamente), OSTRUŽINÍK (Čačanska bestrna, Dirksen), OSKERUŠE.


Nabízíme k osobnímu odběru sazenice maliníku v kontejneru, odrůda: Canby a Rubín.

Vybírejte vždy čerstvé na velkoobchod Šandera. Rozvoz do celé ČR, velkoobchodní prodej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky